New Trend: Gemini Bracelets

2014-09-03-21.42.48

Een kleine twee weken geleden kreeg ik de vraag wat te kiezen uit de webshop van Gemini. Ze verkopen heren-armbandjes maar met een speciale twist. Ik zag ze al regelmatig opduiken bij mijn Instagram-abonnees. Was ik blij toen ik deze eindelijk aankreeg!

Ze zijn te combineren met verschillende stijlen en kleuren. Dat maakt het voor mij weer een top accessoire. Ze gaan bij praktisch elke stijl en zijn zeer tijdloos. Ofwel ga je voor de “rock” look ofwel voor de “dandy” met dat tikkeltje klasse om je pols.

2014-09-04-07.25.45-3

Ik heb telkens gekozen voor bruin-getinte modellen. Je hebt ze in verschillende kleuren en combinaties maar aangezien ik veel grijs en blauw durf te dragen, leek dit me de beste keuze.

2014-09-13-19.03.45

Ik had dit nooit gedacht maar ik heb ze sinds ik ze gekregen heb, al haast alle dagen aan gehad. Het klopt, ik kan haast niet meer zonder.

Wat vinden jullie? Hot or not? Laat het me weten in de comments.

Prijzen en beschikbaareid: