Diesel: Only The Brave “WILD”

dieselotbwild-(2)

Van de winter is dezer dagen nog niet echt iets te merken. Toch staan de herfstgeuren al te trappelen om met open armen ontvangen te worden.

Diesel komt dit keer met een nieuw geurtje op de proppen. Het bekende vuistje (leuke flacon trouwens!) maakt deel uit van dezelfde reeks Only The Brave waaronder de geuren Original en Tattoo ons ook al bekend zijn.

Onder het motto “ruig” en “sexy” zal dit parfum gaan verkopen aan de man die net van dat tikkeltje alternativiteit houdt. Het net iets anders zijn van deze geur spreekt mij enorm aan, het is “intrigerend” zeg maar.

dieselotbwild-(1)

Wil je een beeld krijgen van de geur? Hieronder een citaatje van hoe hij wordt omschreven:

Poederige noten die al sinds de Oudheid bestaan zijn gecombineerd met een romige touch van kokos; het vochtige mousseachtige aspect valt
net zo op als het robuuste vetiver  akkoord – aards en primitief. De typisch Provençaalse noot van lavendel komen tot uiting door de exotische geurnoten van musk; en  voor het stedelijke randje zijn er citrusvruchten toegevoegd, een zuur hintje van citronella.

Zoals je kan lezen bevat deze geur een bom aan ingrediënten. Door de hoeveelheid aan ingrediënten kan hij ofwel gemaakt of gekraakt worden.

dieselotbwild-(3)

Mijn mening? Wel, het is een winter -en avondgeur. Wat me meteen opviel is het “suiker-achtige”-gehalte, wat ik niet verwacht had. Na een tweede keer ruiken ben ik het erover eens. Dit is een speciale geur die meteen mijn volle aandacht heeft. Ik zou hem houden voor speciale gelegenheden en niet voor dagdagelijks gebruik. De geur Wild opent rustig met een zoete toets die zorgt voor dat verrassend en sensueel effect.

Ben jij klaar voor Wild va Diesel? Laat het me weten in de comments!

Prijzen en verkrijgbaarheid:

  • Beschikbaar vanaf oktober 2014
  • Eau de Parfum: 35ML/43,00€ – 50ML/58,50€ – 75ML/75,00€ – 125ML/97,00€ –
  • Deodorant: 150ML 35,00€
  • Bij de parfumerie