Owner & founder

Bjorn Verrek

Mijn naam is Bjorn.  In het dagelijkse leven ben ik werkzaam op de informaticadienst bij Brantano.  Het is een baan die ik met heel veel enthousiasme uitvoer.

Reeds op jonge leeftijd ontwikkelde ik een fascinatie voor allerlei snufjes.  Zag ik een nieuwigheid in de winkel, dan moest en zou ik dat geprobeerd hebben.  Dat kon gaan van technische snufjes, over huidverzorging tot kledij en mode.

België is heel rijk aan websites over beauty en skincare… voor dames dan toch.  De heren, wel, die blijven een beetje in de kou staan. Dus ik dacht ‘he, laten daar even wat aan doen’.  Natuurlijk ben ik niet de eerste man in België die dit soort blog heeft, maar alles samen kan je ons toch op één hand tellen.  De kunst ligt er in verschillend te zijn van de rest en daar probeer ik me aan te houden. Being different, de vreemde eend in de bijt, … you name it.

Aanvankelijk was de idee om het op Male Avenue enkel te hebben over huidverzorging voor heren.  Daar ben ik nu wat van af geweken.  Het komt nog wel in grote mate aan bod, maar hiernaast bericht ik over eender welk onderwerp dat interessant zou kunnen zijn voor de moderne man.

Mannen en cosmetica.  Het is no match made in heaven.  Ik merk ook dat heel wat mannen met vragen zitten over welk product ze het best gebruiken.  Op die vragen probeer ik te antwoorden door elk product zoveel als mogelijk te testen.  Ik richt me niet alleen tot producten exclusief voor heren maar unisex producten die door beiden kunnen gebruikt worden komen eveneens aanbod  Anderzijds spits ik me ook toe op kleding, entertainment, gadgets en eigen uitspattingen.

‘Waarom die ommezwaai?’ hoor ik jullie denken?  Ikzelf ben iemand die houdt van wat afwisseling.  Ik probeer me ook steeds in de plaats van de lezer te stellen.  Als het té specifiek wordt of het gaat teveel over eenzelfde onderwerp, dan gaat mij dat vervelen.  Ik denk dat heel wat mensen dat gevoel wel kennen.  Deze aanpak zorgt er net voor dat als er een product is dat er bij mij uitspringt, je dat ook kan lezen aan de enthousiaste hersenspinsels die hier worden neergeschreven. Zeg nu zelf, wat is er nu aangenamer om te lezen: een gewoon plat bericht of een fris artikel dat bruist van enthousiasme? Right…

Kortom het is een leuke manier om mijn creativiteit en ontdekkingen met jullie op het wereldwijde web te delen.

Wat wil ik nu nog kwijt? Op Male Avenue komen heel wat producten toe.  Ook heel wat mails over nieuwe trends, gadgets, etc.  Het ene is al meer van toepassing op mezelf dan het andere. Als een product niet goed wordt bevonden, ga ik geen tijd verspillen aan negatieve commentaar of het schrijven van een slecht artikel. Alleen eerlijke, zelfgeteste en positieve artikels komen aan bod.

Mail: bjorn@male-avenue.com
Twitter: @MaleAvenue