Rainpharma Scrub: Sweet Morning Mint

rnphrmscrbsgr (1)Als er iets is wat ik regelmatig doe, is het scrubben. Alleen, het vinden van een goede scrub is geen sinecure. Begrijp me verkeerd, maar er zijn sommige merken die scrubs in hun gamma hebben, die je nauwelijks op je huid voelt. Tijd dus om de suikerscrub van Rainpharma te gaan ontdekken.

Mijn eerste gedacht was:”Oei nee, iets met mint, dat gaat pikken”. Maar, hoe meer ik dit ontzag, hoe aangenamer het aanbrengen van deze scrub was. Een heel plantaardige scrub die voornamelijk: je huid zal gladmaken, balsemen en wassen natuurlijk. Rainpharma Scrub: Sweet Morning Mint

rnphrmscrbsgr (2)

Het aanbrengen is heel simpel. Neem een beetje op je hand en breng het aan op je huid. De warmte van je huid en het contact met het water zal ervoor zorgen dat de suikerdeeltjes versmelten en je huid gaan verwennen.

Deze scrub geeft je echt een clean gevoel en is “gevoelige-huid”- proof. Ik kan het weten, want zoals jullie weten, ben ik gezegend met een gevoelig velleke.

rnphrmscrbsgr (3)

Sugar Scrub is beschikbaar in 3 natuurlijke geuren:

  • A Zest Of Happiness: frisse citrusachtige geur met oa. essentiële oliën van mandarijn, citroen en sinaasappel.
  • Calming Botanical Touch: zachte kruidenachtige geur met oa. essentiële oliën van lavendel, pompelmoes en sandelhout.
  • Sweet Morning Mint: houtige muntgeur met oa. essentiële oliën van pepermunt, rozemarijn en cederhout.

A Zest Of Happiness zal zeker en vast mijn volgende geur zijn als mijn Sweet Morning Mint op is. En geloof me vrij dat zal niet lang meer duren.

Scrub jij regelmatig? Laat het me weten in de comments.

Prijzen en beschikbaarheid:

  • 300gr/€19.95
  • Via een Rainpharma verkooppunt of online