DSQUARED2: Wild

dsqueredwild-(4)Het einde van het jaar is in zicht en daar horen ook nieuwe geuren bij. Ik ben verzot op parfum, eau de toilette of eender welke lekkere geur dan ook. Oorspronkelijk was ik iemand die enkel zweerde bij citrus geuren maar stilaan weet ik toch ook het iets (niet te veel) zwaardere te appreciëren.

Ik heb hem al eventjes, maar, oh boy! Sta ik te popelen om deze aan jullie voor te stellen! De geur is zo speciaal en vooral heel lekker. Let’s get right to business, zullen we?

dsqueredwild-(2)

Er is niets moeilijk dan een geur te omschrijven dus maak ik jullie alvast warm met een deel van hoe Dsquared zijn product omschijft.

Plotseling wordt de lucht gevuld met de aromatische versheid van Santolina (heiligenbloem) met suggestieve en levendige noten van hars. Onderscheidende en intense noten van Opoponax, in combinatie met moderne, amberachtige accenten van Neolabdanum, zorgen voor mannelijkheid en kracht. De sensualiteit van plantaardige amber laat een karaktervol geurspoor achter. Gecombineerd met primitieve en diepe noten van humus straalt dit parfum de ontdekking van het onverwachte uit.

dsqueredwild-(1)

Zoals je al wel hebt kunnen afleiden is dit meer een houtachtige geur. Toch heeft hij een niet té overweldigend aroma.

Ik raad jullie zeker aan hem eens te gaan testen bij de parfumerie. Ben er zeker van dat jullie ervan gaan houden.

dsqueredwild-(3)

Wat ruik jij liever? Fris of zwaar? Laat het me weten in de comments!

Prijzen en verkrijgbaarheid:

  • Eau de toilette: 30 ml/€ 39 – 50 ml/€ 53 – 100 ml/€ 72
  • Aftershave lotion spray: 100 ml/€ 48
  • Hair & body wash: 200 ml/€30
  • Alcoholvrije deodorant stick: 75 ml/€ 27
  • verkrijgbaar bij de luxe parfumerie