Suki To Go

Suki To Go

Eerlijk is eerlijk: Ik had nog nooit van Suki gehoord tot ik werd uitgekozen om een Suki To Go-kit te testen.  Suki To Go is een travel anex try-out kit; een manier om met Suki kennis te kunnen maken, zeg maar.

Suki To Go moet je eigenlijk zien als een vierstappenplan om je huid in de zevende hemel te brengen.

Suki to go: inhoud

  • Exfoliate foaming cleanser
  • Concentrated balancing toner
  • Pure facial moisture
  • Balancing day lotion

Eerstenvooral gaan we ons gezicht reinigen met de Exfoliate Cleanser. Het is een korrelrachtige emulsie die je tot schuim moet brengen door bevochtigde handen samen te wrijven. De eerse keer dat ik de cleanser gebruikte viel me vooral de overheersende citrusgeur op.  De energieboost die je hier ’s morgens onder de douche van krijgt is echt een opkikker om de dag mee te starten. Het schuim breng je masserend aan over heel het gezicht en spoel je daarna grondig af. Je huid ziet er gereinigd uit en vooral: hij trekt niet. De porien zijn echt proper.

Suki To Go

Eens het gezicht gereinigd is, besprayen we het een paar keer met de Concentrated Balancing Toner om je gezichtsteint te egaliseren en vooral te kalmeren.  Hiervoor zorgt de aanwezigheid van witte wilgenzuur en vitamine C polypeptides.

Hierna brengen we de Pure Facial Moisture aan. Dit is een zachte olie die de huid een echte boost bezorgt en irritaties tegengaat en zichtbaar zal verminderen. Hoofdbestanddeel hier is blauwe chamomile en dit word je gewaar tijdens het aanbrengen. Een kleine hoeveel van deze olie volstaat.   Eerst masseren tussen de handpalmen en dan zacht op de huid aanbrengen met de vingers.

Tot slot brengen we de Balancing Day Lotion aan.  Die zal ervoor zorgen dat je huid de hele dag gehydrateerd blijft.  Indien de Balancing Day Lotion niet voldoende zou zijn, kan je tijdens de dag gerust nog eens bijsprayen met de Concentrated Balancing Toner. Deze verfrist en kalmeert.

Voor ik Suki testte, had ik het eigenlijk een beetje gehad met zogeheten ‘irritating relieve-toestanden’. Heel vaak beloven ze veel, maar zijn ze niet in staat om deze beloftes in te lossen.  Resultaat: wat niet goed is, komt niet op de site.  Suki daarintegen komt zijn beloften na, maar het duurt even vooraleer je resultaat kan waarnemen. Maar de slotsom is wel positief: je huid is minder geïrriteerd en de overgevoeligheid neemt af. Ideaal voor zij die veel last hebben van irritatie door het scheren.

Prijs Suki To Go for calm skin is € 33.  Het product is te verkrijgen via Suki Skincare en Greenbliss.  Voor meer deskundige info, kan je altijd terecht bij Dany Diop.