Welke blogs volg ik?

hdrfmb

Ik zag deze topic al eerder opduiken bij een paar van mijn collega’s en achteraf bekeken leek het me geen slecht idee om hier ook eens wat aandacht aan te besteden. Er zijn er intussen onnoemelijk veel blogs, maar mijn top 5 die blijft meestal wel dezelfde.

Ik hou van blogs met veel mooie foto’s en niet te veel tekst. Natuurlijk hangt het ook af van het product dat je beschrijft. Maar ellenlange teksten, die zijn niet aan mij besteed. Die gaan me gewoon snel vervelen. Laat dat nu net wat zijn dat een man snel heeft. Geef mij maar eerlijk & straight to the point.

Ook te zakelijke teksten die kunnen me dus voor geen meter boeien. I know, ik ben een moeilijk geval ;).

Hier komt ie dan:

 

IT-Girl

itgirl

Een ex-klasgenootje van mij uit het Leuvense. Dat is natuurlijk niet de enige reden waarom zij hier aan bod komt. Ik vind haar blog gewoon goed. Ze heeft het dan wel niet over typische herenproducten, toch hou ik van haar schrijfstijl. Precies de reden waarom ik haar ook nog altijd volg. Kim is eerlijk, down to earth en heeft gewelidge foto’s. Er zijn al een aantal zaken waarin zij mij heeft kunnen overtuigen om zelf ook eens uit te proberen. Opletten geblazen want dit is een echte “luxepoes” die weet wat ze wil. Heerlijk toch?

 

I AM GALLA

imgll

Wat mij betreft is Adam Gallagher dé man die stijl uitademt. Zijn foto’s zijn altijd tiptop en het kader waarin hij zich telkens bevindt is er eentje om U tegen te zeggen. Hier moet je zijn voor toffe ideetjes op te doen en af en toe eentje, stiekem maar heel stiekem, te stelen. #evilgrin

MATTG Style

mttgstle

Mattias heb ik ontdekt via de website Lookbook. Een website waarop je al je eigen looks kan posten en delen met de wereld. Hij sprong er, wat mij betreft, tussenuit. Geen al te speciale of ondraagbare looks voor Mattias maar klassiek, preppy en een knipoogje sportief. Precies de stijl waar ik gek op ben. Het plaatje klopt, zelfs tot in de kleinste details.

 

The Utter Gutter

ttrgttr

Robin heeft eveneens een YouTube-kanaal. Hij switcht constant tussen video’s en blogs. Ik ben van het principe, “you love him or hate him”. Toch ben ik wel te vinden voor zijn directe en ietwat speciale aanpak. Niet echt mainstream maar lekker zijn eigen ding. Voor skincare en fashion ben je hier eveneens aan het goede adres.

 

In Haute Pursuit

nhtprst

Hier kan je vooral info vinden over skincare. Bart zal zich niet enkel toeleggen op skincare voor heren maar probeert heel algemeen te zijn. Cosmetica komt hier eveneens aan bod.

Zoals je kan zien, een goede mengeling van skincare en fashion. Dat laatste hoeft voor mij niet meteen very high end te zijn, maar ideetjes opdoen is altijd welkom!

Welke blogs volgen jullie zoal? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin