Wie het schoentje past, trekt een Björn Borg aan!

Toeval of niet: zelfs vóór ik begon te werken in de schoenensector, had ik al een enorme interesse ontwikkeld voor mooi en trendy schoeisel.  Het mag dan ook niet verbazen dat de schoenencollectie van Björn Borg me onmiddellijk opviel.

Björn Borg kennen we in de eerste plaats van zijn successen op de tenniscourt.  Maar ook fashiongewijs heeft de man zijn sporen al verdiend. Denk maar aan zijn underwearcollectie en diverse kledingartikelen die zijn naam dragen.  Een uitdaging meer of minder gaat  hij niet uit de weg, dus een schoenencollectie met zijn naam, mocht dan ook niet meer uitblijven.

Ik heb voor jullie een kleine opsomming van de modellen die ik persoonlijk mooi vind. Deze gaan van sportief naar klassiek of een combinatie van beiden.

Opmerkelijk: deze winter maken de boots/botinnen hun come-back.

De perfecte schoen voor mij moet er één zijn die je kan dragen onder verschillende stijlen van kleren. Dat maakt een schoen voor mij tot een pareltje.

Je kan deze schoenen online vinden bij o.a. Bjorn Borg, Zalando en natuurlijk Brantano.

Wat vinden jullie van Björn Borg?