Paula’s Choice: PC4MEN gamma

Paula's-Choice-PC4Men-Kit

Wat heb ik hier lang op moeten wachten, niet te doen. Paula’s Choice, heel bekende criticus en recensent op het gebied van huidverzorgingsproducten  in de states, heeft eindelijk een mannenlijn en deze is te verkrijgen bij onze noorderburen.

Ik kreeg deze nieuwe lijn integraal om te testen en ben al meteen aan de slag gegaan met de Face Wash en Daytime Protect. Hieronder een korte uitleg waaruit de lijn bestaat.

De mannenhuid vraagt om een speciale reiniging, kalmering, verzorging en bescherming. Deze compacte, complete serie huidverzorgingsproducten is 100% vrij van geur- en kleurstoffen. PC4Men biedt zijn huid alles om langdurig gezond, vitaal, gaaf en jeugdig te blijven in vijf effectieve, snelle stappen!

IMG_0048

 1. Reinigen met PC4Men Face Wash
 2. Scheren met PC4Men Shave
 3. Kalmeren en Egaliseren met PC4Men Soothe + Smooth
 4. Overdag beschermen met PC4Men Daytime Protect SPF30
 5. ’s Nachts herstellen met PC4Men Nighttime Repair

Zoals jullie kunnen zien zal de man meteen een totaalpakket kunnen aankopen. Ideaal om te starten als ie nog niets van huidverzorging kent. Dames of heren, deze producten zijn ideaal om cadeau te krijgen of te geven. Last van puistjes, scheerirritaite zou hiermee als sneeuw voor de zon moeten verdwijnen. Ik hou jullie op de hoogte.

De flacons zien er heel neutraal uit en alles is parfum/geurvrij.

Heb jij al ervaring met Paula’s Choice? Laat het me weten in de comments!

Prijzen en beschikbaarrheid:

 • Face Wash € 14,90/177 ml.
 • Shave € 11,90/177 ml.
 •  Soothe + Smooth € 25,90/88 ml.
 • Daytime Protect SPF 30 € 24,50/60 ml.
 • Nighttime Repair € 26,90/50 ml.
 • Travel Bag € 19,90
 • De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel  alsmede via professionele schoonheidssalons.