The Body Shop: It’s beginning to look a lot like Christmas …

2014-10-31 20.06.39

Eens de zomer gepasseerd is, begin ik al meteen af te tellen naar de feestdagen. Het klinkt raar, maar ik ga weliswaar van het ene uiterste in het andere. Zeg nu zelf wat is er nu leuker dan de kerstsfeer. Doe bij dat laatste nog een vleugje The Body Shop bij en het spel is compleet.

2014-10-31 20.12.07

Afgelopen vrijdag mocht ik kennismaken met de laatste nieuwe kerstcollectie van The Body Shop. Mijn hart ging toch al een beetje sneller slaan bij al dat moois. Vooral de verpakkingen die konden me enorm bekoren. Om het even te kaderen: verpakkingen in de vorm van klinkende muziekdoos, de vorm van een candy cane en ga zo maar even door.

IMG_0108

De laatste nieuwe geur die dit jaar primeert is de “Glazed Apple”. Elk geur heeft zijn specifieke kleur geel, rood en groen. Dit jaar komen ze ook met een heel leuke adventskalender op de proppen. Ideale pre-gift voor een echte body shop addict. Zo wordt het aftellen naar de feestdagen nog leuker.

2014-10-31 20.38.56

Vooral de dames hebben heel leuke items om zich heel feestelijk uit te dossen. Leuke make-up palettes en een very sprakly shimmer spray! Nu nog de perfecte jurk en ze kunnen zo het nieuwe jaar zo in.

2014-10-31 20.26.36

Ik kreeg een aantal producten mee naar huis en kan niet meer wachten om ze te openen … De geuren zijn echt to die for en de verpakkingen doen mij al meteen een lijstje maken voor wie ik wat dien te kopen.

IMG_0110

Wat vinden jullie van deze nieuwste lanceringen? Laat het me weten in de comments.