Met Fitflop op stap naar een kleurrijk najaar

FitFlop

Je voeten krijgen dagelijks heel wat te verduren.  Dus draag je er maar beter zorg voor.  Bestaat er zoiets als schoenen die én zorg dragen voor je voeten én waar je ook nog eens modieus voor de dag mee kan komen?

Het antwoord is ‘ja’! De collectie van Fitflop has it all!  Ze zien er niet alleen super uit, ze maken wel degelijk een verschil uit voor je voeten.  De Microwobbleboard-technologie absorbeert de schokken tijdens het

stappen en vermindert zo de druik op voetzool en knieën.  Een nieuwigheidje dit seizoen is de Biomimetix™-middenzool, die discreet onder de zool verborgen zit.

De mannencollectie voor deze winter is gebaseerd op de trendkleuren van dit moment.  Met muisgrijze en inktblauwe modellen is er voor elk wat wils.  Stoer en retro tegelijkertijd? Dat kan in de hoge Supertop ™ in verschillende kleurencombinaties zoals warmblauw en felrood of wat dacht je van Bungee Cord-grijs met flashy geel?  Moet kunnen!

Fitflop

De Ike ™ Sneaker wordt uitgebracht in luxueus suède en komt in de meer klassiekere aardetinten.  Ook qua model is er voor elk wat wils: wie het gewoon wil houden, kiest voor het laage model.  Voor wie het iets meer mag zijn, opteert voor de iets hogere Ike™ Boot.

Wie comfort wil combineren met een zeker gevoel van stoerheid kan kiezen voor de Flex™.  De combinatie van het opvallend blauw afgewerkt met rode details is echt super! Ook hier weer is er de keuze tussen het lage model of de iets hogere Flex™Hi-Top.

Moet je er tijdens de eindejaarsfeesten stijlvol voorkomen?  Ook hier heeft Fitflop een antwoord voor je: de Lewis™ komt in grijs, zwart of chocoladebruin.  Ideaal in combinatie met een kostuum of trendy jeans met dashy vestje.

Het najaar wordt schitterend voor je voeten!