Clinique for MEN “fresh” range

overviewcliniquemen (1)

Een beetje geleden ontving de nieuwe lijn van Clinique for men. Nu kan ik eindelijk mijn vonnis aan jullie laten horen en tegelijkertijd mijn favorieten bekendmaken. 

De producten zijn allemaal parfumvrij en geschikt voor de gevoelige huid. Ik was meer dan benieuwd dit gamma te ontdekken. Clinique had wel al een deftige lijn voor heren maar nu is het des te gemakkelijker met dit gebruiksviriendelijkere gamma. Begrijp me niet verkeerd, het gamma is niet kleiner maar wel transparanter. Naar mijn eigen mening, natuurlijk.

DSC_0006

Welke producten heb ik allemaal zitten testen?

  • Face Wash €19.40
  • Exfoliating Tonic €19.40
  • Moisturizing Lotion €33.35
  • Anti-Fatigue Eye Gel €27.00
  • Face Bronzer €21.50

Welke zijn mijn true favorites?

De face wash is een zachtschuimende gezichtsreinigende gel die niet prikt en je huid heel zacht en soepel maakt. Het verwijdert alle sporen van vuil dat de poriën verstopt en bereid de huid voor op het scheren. Ik breng hem aan op mijn Clarisonic. Even inmasseren, afspoelen en klaar is kees. Handig voor in de douche.

DSC_0009

Definitely een rebuy is de moisturizing lotion. De eerste keer dat ik eens geen serum dien aan te brengen onder een vochtinbrenger. Zalig en vooral: heel snel. Ideaal voor iemand met een van nature gevoelige en droge huid, zeker in de winter. Hij plakt niet, trekt goed en snel in en houdt je huid gehydrateerd gedurende de ganse dag.

De tonic was zeker niet slecht, maar wat mij betreft een stapje te veel. Wel te doen in het weekend natuurlijk, als je jezelf wil pamperen. Gemakkelijk aanbrengen met een een watje alvorens je aan de slag gaat met je dagccreme.

DSC_0005

Ik ben iemand die graag goed gehydrateerde oogleden heeft en dat omdat die ook snel trekkerig gaan voelen. Anti-fatigue eyegel is niet echt iets voor mij. Hij biedt wel verkoeling maar van wallen heb ik geen (nog niet) last. Ik zal dus eerder grijpen naar hun nieuwe Anti Age eyecream. Het verschil in gel zal wel het verschil maken denk ik. Creme zorgt voor een langere hydratatie.

overviewcliniquemen (1)

Als laatste hebben dan  nog de bronzer (tevens ooit gereviewed en mijn allereerste blogpost). Hiervan moet je een kleine hoeveelheid mengen met de vochtinbrenger zodat je geen te oranje gloed krijgt. Ideaal voor als je een sunkissed tan wil op je gelaat. Let wel op: het effect is tijdelijk en is geen zelfbruiner.

Welke producten van deze lijn trekken nog mijn aandacht? De Face Scrub en De Maximum Hydrator. Zeker deze winter moet je extra aandacht hebben voor je huid en daar is Clinique met deze lijn een stapje voor.

Heb jij al product van Clinique in je kastje staan? Laat het me weten in de comments.

Verkrijgbaarheid:

  • Oa: Galeria Inno en de betere parfurmeriezaken