Alles kits achter de rits? Met sloggi, natuurlijk!

Sloggi

Mannen hebben door de jaren heen een evolutie doorgemaakt. Maar goed ook natuurlijk want anders zou Male Avenue niet bestaan. Daar waar ondergoed vroeger helemaal niet belangrijk was voor de heren, is dat nu wel even anders.  En dat hebben ze goed begrepen bij Sloggi.

Ze spelen in op nieuwe trends en de noden van de man door ook figure shaping ondergoed een groen licht te geven. Bij het uitgangspunt  van dit alles is het ondersteunende aspect van de rug een must en het accentueren van een strakke torso mooi meegenomen.

Sloggi

Sloggi biedt voor elk wat wils aan.  Hun collectie is te verdelen in Everyday (licht shapend) en Sculpture X (sterker shapend). Ik ben wel te vinden voor de Everyday reeks met z’n speelse motieven en felle stekkingen.

Bij sommige modellen kan je zelfs een horizontale gulp aantreffen die ik ook kan appreciëren. Kwestie dat alles mooi blijft zitten. Neen, we gaan hier niet verder over uitwijden want we weten allemaal welke ongemakjes er kunnen voorvallen, n’est-ce pas? Judge for yourself!

De collectie is sinds midden september ’12 exclusief te koop in de filialen van Galeria Inno.