Aminexil Advanced: je wapen tegen haaruitval!

Aminexil L'Oréal Professionel Homme

Haaruitval is een probleem waar heel wat mannen vroeg of laat mee te kampen krijgen.  Van dunner wordend haar tot volledige kaalheid: prettig is anders.

Moesten we ons  vroeger beroepen op huis-, tuin- en keukenmiddeltjes; tegenwoordig is er een ruime keuze aan haarverzorgingsproducten die haaruitval tegen gaan.  Toegegeven: het één al beter dan het ander.  Vandaag ontving ik van L’Oréal Professionel hun nieuwste paradepaardje: Aminexil Advanced.

Een tijdje terug testte ik het Fiber Boost Program van L’Oréal Professionel Homme (het artikel kan je hier nog eens nalezen)  Eén van de componenten van dit programma was Renaxil met als hoofdbestanddeel Aminexil. Wel, laat het nu net dat ingrediënt zijn wat ze bij L’Oréal hebben gebruikt als basis voor hun nieuwe wapen tegen uitvallend haar.   Kortweg: aminexil gaat de verharding van het collageenomhulsel rond de haaraanzet tegen en helpt op die manier ervoor te zorgen dat het haar beter verankerd wordt in de hoofdhuid.

De komende paar weken zal ik dit programma voor jullie testen en mijn bevindingen kan je binnen een paar weken op Male Avenue terugvinden! I’ll keep U posted!