Just got in: Sothys!

2014-12-21-13.36.57Onder het motto, altijd in de mood voor een nieuwe ontdekking, laat ik jullie even meekijken naar dit nieuws. Nog niet zo lang geleden kreeg ik een testpakketje toegestuurd van Sothys, een productgamma dat te verkrijgen is in spa’s en wellness centra.

Zij komen met een verzorging op maat voor mannen die niet nee zeggen tegen een skincare ritueel. Want,  let’s be honest, who doesn’t want to look good?

doc_publique_A5_NL_BD-1

Ongeacht hun categorie stellen mannen hun huid zwaar op de proef: stress, vermoeidheid, vervuiling, scheren… Om de huid te beschermen tegen dagelijkse agressieve invloeden, heeft Sothys speciaal gerichte en doeltreffende verzorgingsproducten ontwikkeld die verrijkt zijn met vulkaansteen.

2014-12-21-13.36.47

Ik hoor jullie al denken, moeten we dan per sé naar een instituut? Nee hoor, je kan de skincare gewoon thuis gebruiken. Voor degenen die willen, kunnen ze zichzelf laten bepamperen in een wellness center aan de hand van diverse behandelingen.

Momenteel draaien deze producten bij mij nog door te testmolen, maar om jullie een idee te geven, zal ik volgende zaken testen:

  • Kit met Roll-on voor de ogen
  • Baume après rasage
  • Eau de toilette Intense (ruikt lekker fris en heb ik al een paar keer op gehad!)
  • Fluide anti-âge
  • Nettoyant

Heb ik jullie interesse al wat kunnen wekken? Goed zo! De nieuwsgierigen kunnen alvast een kijkje nemen op de Sothys Website.