Justin Bieber #mycalvins

calvin-klein-underwear-s15-m_ph_mert+marcus_sg01Deze post mocht absoluut niet ontbreken op Male Avenue. Ik herinner het me nog als de dag van gisteren. Mijn allereerste Calvin’s. Indertijd was het dan nog Mark Wahlberg die toen model stond voor deze ondergoed gigant. Dat is dan ook al even geleden.collage2Tijd dus voor de jonge garde, zullen ze gedacht hebben en hier is Justin. Ik ben niet bepaald voor of tegen, maar ik vind de shots best wel ok. Of deze foto’s zijn bijgewerkt om zijn spieren beter tot uiting te laten komen, laat ik in het midden.

calvin-klein-jeans-s15-m+w_ph_mert+marcus_sp03

Jullie zagen de foto’s vast wel al hier en daar verschijnen en hoor jullie al denken:”Oud nieuws, Bjorn”. Kan goed zijn, maar toch kon ik laten om deze met jullie te delen.

collage1

Deze shoot zou blijkbaar deel uitmaken van Justin’s herbronning voor 2015. Wat betreft dit deel, vind ik het toch al geslaagd. Zou deze kleine jongen dan toch al wat groot zijn geworden? Dat moeten we toch nog even afwachten.

Zelf heb ik al intussen redelijk wat Calvin’s versleten. De beste? Mijn allereerste, de plain “classic ones”. Je had ze in wit, zwart en grijs. En je kon er lang van genieten.

Heb jij ooit al een paar in je bezit gehad? Wat vindt jij van Bieber’s prestatie? Laat het me weten in de comments!

Meer info: