Give away actie: Palladium

Palladium Give Away Actie

Via onze pagina op Facebook, hebben we jullie vorige week een heuse weggeef-actie beloofd.  En omdat wij van Male Avenue steeds onze beloftes willen nakomen, presenteren we jullie deze keer wel een heel bijzondere give away.

We geven namelijk twee paar winterschoenen weg (eentje van elk model hieronder op de foto).  Niet zomaar schoenen, maar wel schoeisel om U tegen te zeggen.  De exemplaren die we weggeven, maken deel uit van de nieuwe collectie van Palladium: de Baggy Leather Shearling (het pilot model), en de Pampa Hi Leather Shearling.

Palladium Waterproof Collection

Een tijdje geleden schreven we al een artikel over Palladium (klik hier om het artikel nog eens door te nemen) en dus vonden we het hoog tijd om jullie ook eens te laten kennis maken met het schoenenmerk dat in de jaren ’90 zijn opmars maakte en nu bezig is met een heuse come-back!  Voor meer informatie over Palladium en de nieuwe collectie voor het najaar 2012 kan je trouwens ook terecht op de website van Palladium zelf (www.palladiumboots.be).

Van elk model geven we dus één paar weg in maat 43 (wat toch een courante herenmaat is).  Wat moeten jullie doen?

  • Like de Facebook- en/of de Twitterpagina van Male Avenue;
  • Share/retweet het artikel op je prikbord;
  • Laat in de comments onder dit artikel weten wat je herinneringen zijn aan Palladium en/of de jaren ’90 en vermeld welk model je voorkeur wegdraagt (model 1 of model 2)

De wedstrijd loopt van maandag 15 oktober 2012 tot en met zondag 11 november 2012, middernacht.  Uit de origineelste inzendingen, trekken we twee winnaars.  We wensen alle deelnemers véél geluk en… dat de beste mogen winnen (Enkel voor BE) !