Where there is hope, there is a jar: Hope In a Jar van Philosophy!

Philosophy Hope In A Jar

Gasten, zegt de naam Philosophy jullie wat? Eerlijk, ik hoorde er een tijdje terug voor het eerst van. Ik had al wel eens mijn blik laten vallen op hun opvallende verpakkingen met boodschappen erop geprint, maar verder dan dat…

Zoals ik al aangaf tijdens ons persbezoek van ICI Paris XL, biedt Philosophy geen mega-aanbod, maar stuk voor stuk steengoede producten. Toch was ik wel eens benieuwd of die spreuken op hun potjes en flacons bewaarheid konden worden. Daarom besloot ik om Hope In A Jar eens uit te testen.

Goed, vrouwen mogen dan wel de koploper in het gebruik van dit gamma zijn, er moet iemand de eerste man zijn die dit uittest? Laat mij dan maar diegene zijn die daar verandering in brengt.
Iets over de look: het product is verpakt in een potje met zwart-witte accenten. De boodschappen die je op de verpakking vindt maken het ontwaken toch nog leuk. Hope In A Jar is een unisex product (dus girlfriend dearest kan er ook mee aan de slag) en door de sobere verpakking, staat het nog stoer in de badkamer. In het begin had ik wel zo iets van: “goh neen, een potje met een romige creme.”
Echt niet hetgeen wat heren echt willen. Voor ons moet het handig te doseren en makkelijk in gebruik zijn en als het even kan, moet het meteen intrekken.
Mijn eerste ervaring bij het aanbrengen verliep even onwennig omdat ik niet zo graag potjes heb.  Ik geef de voorkeur aan tubes of pompflacons. Maar goed, ik sta voor alles open, dus ook voor romige emulsies in een potje.
De crème voelt romig en luchtig aan, smeert gemakkelijk uit en is geschikt voor alle huidtypen. De geur is zeer neutraal, dus zeker geen schrik hebben voor een overload aan flowers of feminine scents.
Het intrekken van de creme duurt een ietsje langer.  Dit hangt ook sterk af van de hoeveelheid crème die je aanbrengt. Een weinig van de crème volstaat echter voor het volledige gelaat. Ikzelf hou niet zo van aanstippen en dan opensmeren, dus neem ik een beetje tussen beiden handpalmen en verdeel ik het gewoon zo over mijn gezicht.
Hope In A Jar heeft verschillende actieve eigenschappen die ruimschoots worden nagekomen. Je voelt als het ware dat je huid fris is en in balans blijft en dit de hele dag door. Geen droog en trekkerig gevoel en je hebt echt een gezondere en frissere uitstraling. Fijne rimpels en oneffenheden vervagen eveneens met dit goedje.  Dit zijn al – vind ik zelf – veel goede redenen om toch eens tot een ‘testaankoop’ over te gaan.
Je hebt ook een varaint voor mensen met een echt droge huid. Ikzelf zit meer met een combo van alles en kan Hope In A Jar het beste verdragen.
Overtuigd?
Philosophy – Hope In A Jar is exclusief te koop bij ICI Paris XL voor € 37.15/60 ml
Geen tijd om naar je dichtstbijzijnde ICI Paris XL te gaan? Niet erg! Bezoek gewoon hun webshop