Zoals het klokje om de pols tikt…

Puma

Een polshorloge: nu kan ik er echt niet meer zonder. Vroeger vond ik het dragen van zo’n ding niet handig.  Maar zoals met zoveel dingen, is dat met wat ouder worden verbeterd.  Trouwens: geen handiger manier om op tijd te komen dan er eentje te dragen.

Een polshorloge – en daar moeten we niet flauw om doen – maakt ook deel uit van je outfit. Een key accessoire zal ik het noemen; althans: zo vind ik het.

Momenteel draag ik een exemplaar van Mark Ecko. Heel robuust en klassevol, afgewerkt met steentjes. Na 6 jaar ben ik nog steeds geen enkel steentje kwijt! Dat is voor mij al heel wat.

Nog niet zo lang geleden is mijn oog gevallen op een simpel en heel elegant model van het sportmerk bij uitstek: Puma. Puma komt dit jaar met de Flat Coaster Collection. Een lekker retro model met een ultraplat scherm zoals in de jaren ’70. (djeezes, als ik het zo bedenk, zat ik toen nog niet eens in de bloemkolen).

De modellen kan je voor allerlei gelegenheden dragen.  Je kan er zowel de sportieve, casual als classy toer mee op. Natuurlijk hangt veel af van het kleur dat je kiest. Maar neem het van me aan: het zwarte model is echt top.  Andere uitvoeringen in blauw,geel, grijs of wit mogen er ook best zijn. Het polsbandje is vervaardigd uit polyurethaan en geeft je het nodige comfort.

Dit exemplaartje kost € 59.90.  Meer informatie ivm verkooppunten: 02 772 25 50 (Vincent Gaye company)!

Misschien nog een leuk herfstcadeautje voor ons heren? #wink