Magic Elexir by Kiehl’s

Magic Elexir Kiehl's

Zoals jullie al weten uit mijn vorige posts ben ik aan het experimenteren met m’n haar. Ik ben het aan het laten groeien en ik merk dat dat toch niet gaat zonder slag of stoot.

Het haar voeden en onderhouden is echt een werk op zich. Maar hé, wie er goed wil uit zien, moet er wat voor over hebben, zeggen ze. Een tijdje geleden kwam Kiehl’s Magic Elexir mijn richting uit. Een product waar ik maar wat graag aan de slag mee ging.

Het leuke aan de producten van Kiehl’s is dat ze echt veel kruiden gebruiken en die neem je ook waar als je het product aanbrengt.

Kiehl’s gaat uit van het standpunt dat wie zijn haar wil verzorgen, het best start met wortel en de hoofdhuid. Op die manier krijg je een gezonde hoofdhuid voor gemakkelijk en gezond haar.

Magic elexir , bereid met aloë, rozemarijnblad, avocado-olie en saffloerzaadolie, herstelt de balans van de beschermende barrière van de hoofdhuid, om het evenwicht tussen hydratatie, nutriënten en microflora te bewaren.  De formule van de olie zorgt ervoor dat het vuil en overtollige vetten helpt af te breken en verwijderen terwijl het de hoofdhuid versterkt en hydrateert.

Ikzelf breng het elexir aan voor ik mijn tanden poets en scheer. Dan heeft het de nodige tijd om in te werken tot je gaat douchen. Gewoon wat van het goedje verdelen op je hoofdhuid en goed inmasseren. Hierna doe je gewoon zoals je altijd doet: je wast je haar met shampoo en eventueel breng je conditioner aan .

Je zal meteen merken dat  je haar meer glanst en handelbaarder word. Zelfs al na een aantal applicaties kan je al genieten van de resultaten.

Verkoopprijs:  21,50€

Magic Elixir is verkrijgbaar bij onderstaande verkooppunten óf online:

  • Kiehl’s Store: Lombardenvest 80, 2000 Antwerpen
  • Kiehl’s Store: Koestraat 18, 9000 Gent
  • Kiehl’s @ Senteurs d’Ailleurs: 1A Place Stéphanie, 1050 Brussel, 02/511 69 69
  • Kiehl’s @ Cosmeticary by Rue De La Paix, Grand Rue 50, L-1660 Luxembourg, +352 31 07 421