Begin de dag goed met Pure Impact

Nivea For Men Pure Impact

De verzorgingsproducten van Nivea For Men hoef ik jullie niet meer voor te stellen.  Al heel wat jaren zijn ze ondenkbaar in menig badkamer.  Nivea streeft er ook naar om hun producten te blijven verbeteren.  Zo worden de flacons van hun douchegelgamma verbeterd: ze kunnen ondersteboven worden geplaatst zonder dat ze omvallen.  Gaf het vroeger problemen om dat laatste restje nog uit de flacon te knijpen, dan behoort die zorg vanaf nu tot het verleden.

Maar er is meer: Nivea For Men laat ons ook kennis maken met zijn nieuwste innovatie: Pure Impact.  Een douchegel die zowel voor het lichaam als voor het gezicht kan worden gebruikt en verrijkt is met fijne microdeeltjes die de huid grondig reinigen en zorgen voor een fris en proper gevoel. Bovendien zorgt het Hydra-IQ-complex dat de huid zacht, glad en intens gehydrateerd wordt.  Het frisse parfum prikkelt al je zintuigen en zorgt er voor dat je nog heel lang kan nagenieten van dat net-uit-de-douche-gevoel!

Ik ben er onmiddellijk mee aan de slag gegaan.  Een beetje schrik had ik wel: ik heb van nature nogal een gevoelige huid en ik dacht dat het dagelijks gebruik van de douchegel met z’n microdeeltjes, mijn huid ging uitdrogen en irriteren.  Gelukkig – en dat kon ik al vaststellen na een paar dagen –  bleek mijn velleke Pure Impact goed te verdragen.  Irritatie of jeuk had ik niet, waardoor ik wel  mag stellen dat het product ook doet wat het belooft: je huid intens hydrateren én reinigen.

Van de geur wordt ik echt opgewekt.  Gezien Pure Impact je huid hydrateert, blijft de geur ervan ook heel lang in je huid zitten.  Heel leuk om dat superfrisse gevoel overal en heel lang met je mee te dragen.

Wat de flacon betreft: ik heb geen gevecht op leven en dood moeten voeren om het laatste beetje uit de fles te squeezen.  Doordat de flacon op z’n kop kan worden gezet, kan je Pure Impact tot de laatste druppel op gebruiken! Superhandig!

De producten van Nivea For Men zijn te koop in elk grootwarenhuis of bij de drogist.  De aanbevolen verkoopprijs voor een flacon van 250 ml is € 3.99.  Geen eurocent te veel, als je ’t mij vraagt!