4VOO 3 steps: Facial Balancing Cleanser, Deep Exfoliation Scrub en Maximum Renewal Moisturizer

4VOO Cleanser

(Lees: for vous) is een merk dat zich enkel toespitst op verzorgings- en cosmeticaproducten voor heren.

Een tijdje terug ontving ik een testpakket van 4VOO.   Nieuwsgierig als ik was, besloot ik de toegestuurde producten uit te testen.
Laten we beginnen met de verpakking.  Deze ziet er heel sober uit, maar net hierdoor straalt het product een zekere klasse uit. Precies zoals ik en vele andere dat willen. Ervaring leert dat een goede verpakking een product kan opleveren dat ofwel heel goed meevalt ofwel heel hard tegenvalt. Verder vinden jullie mijn belevingen met dit nieuwe product onderverdeeld in drie stappen om de huid dag op dag compleet te verzorgen.

Om te starten nemen we de Facial Balancing Cleanser. Elke dag word onze huid blootgesteld aan diverse schadelijke stoffen. Deze cleanser zorgt ervoor dat oliën en onzuiverheden verdwijnen als sneeuw voor de zon.  Bovendien is de cleanser super gemakkelijk in gebruik. Zet hem in de douche of op je wastafel en was je aangezicht zoals je dit zou wassen met een gewone zeep. De cleanser  zal echter in tegenstelling tot gewone zepen je huid reeds verzorgen en in balans brengen Het resultaat: een gezonde en zuivere huid . (zeer zichtbaar na 6 weken dagelijks gebruik!).

4VOO Deep Exfoliation Scrub

Deze is er eigenlijk één die maar maximum twee keer per week mag herhaald worden: de Deep Exfoliation Scrub. Zoals de meesten onder jullie weten is een scrub een behandeling die  je huid mooi schuurt. De substantie van 4VOO bevat aluminium oxide kristallen die ervoor zorgen dat bij het reinigen de dode huidcellen en mee-eters verwijderd worden. De probleemzones worden hierbij meteen hard aangepakt.  Net zoals bij de vorige stap, heb je ook hier niet veel van nodig. Aanbrengen op de handpalmen en dan zachtjes inmasseren. Daarna afspoelen met lauw water.
Vooraleer je als laatste stap de moisturizer aanbrengt, merk je echt dat je huid er gezonder en levendiger uitziet. Je voelt je huid als het ware ademen en ze voelt aan als een babyvelletje. Ikzelf heb in het verleden al scrubs gebuikt maar met een gevoelige huid is dit niet altijd gemakkelijk te verdragen. De scrub van 4VOO is duidelijk milder en helemaal niet agressief. Dit onderscheidt hem andere producten op de markt.

4VOO Moisterizer

De moisturizer die ik hier gebruik is de Maximum Renewal Moisturizer. Deze zorgt voor de heropbouw van de huid en gaat ze als het ware vernieuwen. Deze hydraterende emulsie beschermt je huid tegen alle schadelijke stoffen waar je je dagelijks in beweegt. Wat er nog goed is aan deze crème is dat hij de aanmaak van natuurlijk collageen gaat stimuleren en rimpelvorming zal tegengaan. Deze crème trekt goed in in de huid en laat geen vettige laag na.
Velen zullen na dit gelezen te hebben, iets hebben van: “drie stappen elke dag?  Daar heb ik geen tijd voor”.  Een basisverzorging per dag (cleanser + moisturizer) duur 30 seconden ; minder lang dan je tanden poetsen.  Bovendien, bij het zien van het resultaat heb je er graag die extra paar minuten voor over.  “Het is jouw verwenmomentje per dag !”
4VOO “distinct man” wordt uitsluitend verdeeld via exclusieve mannensalons, wellnesscentra, medispa’s, dermatologische centra, en de betere schoonheidsspecialisten. 4VOO werkt dan ook nauw samen met de medische wereld. Er als man goed uit zien met minimale inspanningen en maximaal resultaat was dus nog nooit zo gemakkelijk!
Voor meer informatie over de producten van 4VOO kan u ook terecht op hun website: www.4VOO.eu