Must see: TED

Ted - the movie

Mark Wahberg hadden we al eventjes niet meer in de bioscoop gezien en nu komt hij aanzetten in de film TED.

In een notendop: Ted gaat over een jongen genaamd John Bennet (Mark Wahlberg) die opgroeit als enig kind. Op een dag krijgt hij van zijn ouders voor Kerstmis een beer. De beer krijgt de naam Ted (Seth MacFarlane) en wordt gauw z’n alles. Kleine John wenst dat Ted ooit tot leven zal komen. En rara: dat gebeurt ook op een dag.

Ted - The Movie

De jaren gaan voorbij en Ted en John worden de beste maatjes ooit. Echte kwajongens pur sang. John gaat samenwonen met z’n vriendin (vertolkt door Mila Kunis) en natuurlijk is Ted ook van de partij. Al gauw blijkt dat die laastste John wat in de weg staat om goede punten te scoren bij zijn vriendin Lori. ¬†Hierdoor besluit John Ted te vragen om alleen te gaan wonen. Maar dan gebeurt het: Ted is nooit onbesproken geweest aangezien hij de enige levende en sprekende beer is. Een vader en z’n zoon azen al een tijdje op Ted en dan gaat de bal pas echt aan het rollen…

Ik ga natuurlijk niet alles verklappen, maar het is een ideale film voor een avondje fun en lay back in the couch. Het thema kan je omschrijven als komedie (niet voor jonge kijkbuisdiertjes) meets de betekenis van hechte en ware vriendschap, maar met een macho mind!

Heb jij hem al gezien? Wil je hem zien? Wat vond je er van? Laat het me weten!

Ted loopt nog in de zalen bij Kinepolis check www.kinepolis.be