Brantano: Winter Collectie 2012

Brantano Winter Collectie 2012-2013

Dit artikel – hoewel het al even in de wacht staat – kon niet uitblijven.

Stevige stappers zijn ook deze winter van de partij, maar laat ons aub lekker modieus blijven en inspelen op het moment. Deftig maar toch a lot of class!

De kleur bij uitstek deze winter is bruin.  Voornamelijk de kleur cognac vinden we in het Brantano-assortiment terug.  Cognac in z’n eigen verscheidenheid met verschillende tinten en schakeringen. Dat maakt het schoeisel net stoerder. Het kleur is perfect te dragen onder een sportieve outfit als onder een klassiek kostuum.  Ideaal voor de man die met zijn outfit een statement wil maken.

Piure Boots

Opmerkelijk deze winter is de come-back van de boots.  Ze zijn er opnieuw en zijn meer aanwezig dan ooit! De klassieke uitvoering heeft plaats gemaakt voor een geheel eigentijds design. Hierbij geven diverse prints, stoffen en stiksels de schoen net dat tikkeltje meer. De modellen van Piure zijn een schoolvoorbeeld van de moderne boots.  Bemerk ook hier weer de cognactinten in combinatie met blauw.  Heel klassevol.

Ikzelf heb gekozen voor het blauwe model van Piure. Very comfy, stoer en warm! Vorig jaar nog twijfelde ik aan een botinne van het merk Clarks.  Een keuze die ik uiteindelijk niet heb gemaakt. Gedoemd zijt gij de eeuwige twijfelaar in mij!:-)

Wat vooral in het oog springt is de nieuwste formele uitbreiding van het merk Kickers.  Dit merk staat met stip op één wat betreft krachtige en kwaliteitsvolle schoenen. Brantano heeft dit geweten en heeft hier dan ook een ruim aanbod die je in elke winkel maar ook in de webshop kan verkrijgen.

Piure Boots

TIP: op dit moment lopen de Mid Season Sales in de winkels en de online shop met kortingen tot -50%

Eén adres, ga snel naar de Brantano om je hoek (Kies mijn winkel)! Geen zin om je te verplaatsen? Laat ze dan gewoon thuisleveren: www.brantano.be

Voor de échte Brantano fans: er is ook een Facebook pagina (like!) én je kan je inschrijven op de nieuwsbrief.  Zo blijf je op de hoogte van promoties en acties. Nee, geen dagelijkse spam, wel berichtgeving met directe kortingen en interessante promo’s!