Kenny Scharf & Kiehl’s slaan de handen in elkaar

Kiehl's vs Scharf

Binnenkort komen de feestdagen er weer aan.  Traditiegetrouw een periode waar veel organisaties en stichtingen een beroep doen op de vrijgevigheid van de mensen.  Het lot van mensen die het minder goed hebben, laat ook Kiehl’s niet koud.

Om organisaties te steunen die een veiligere en duurzamere omgeving voor kinderen proberen te creëren, zet Kiehl’s zijn liefdadigheidstraditie deze feestdagen verder. Kiehl’s kondigt met trots de bijzondere samenwerking aan met de New Yorkse popart-kunstenaar Kenny Scharf. Nadat Kiehl’s met eerdere feestdagencampagnes $ 600 000 ophaalde, heeft het Scharf uitgenodigd om de 4ᵉ jaarlijkse Creme de Corps Holiday-collectie te ontwerpen, waarvan 100% van de opbrengst naar meer dan 40 goede doelen voor kinderen over de hele wereld gaat.

In België zal de opbrengst van deze ‘Limited Edition’-collectie gaan naar het Paola Kinderziekenhuis. Zij zijn momenteel bezig met de bouw van een nieuw speellokaal waar ze alle kinderen kunnen ontvangen, zowel bedlegerige als zwaar gehandicapte en ernstig zieke kinderen. Hier willen ze een ontspannen en kindvriendelijke ruimte creëren waarin de speltherapeut met de kinderen ongedwongen kan spelen om zo de kinderen af te leiden van hun ziek zijn.

 

Deze vierdelige Creme de Corps Holiday-collectie met het door Kenny Scharf ontworpen ‘Limited Edition’-label bevat:
  • Creme de Corps (klassieke formule):
    Deze superverrijkte, voedende lichaamsbehandeling wordt beschouwd als de meest hydraterende lichaamsmoisturizer in het Kiehl’s-assortiment. Hij is samengesteld uit bètacaroteen, squalaan en voedende oliën; ideaal voor een uitzonderlijk droge huid. Maakt de huid zacht, glad en goed gehydrateerd. De oorspronkelijke, klassieke formule en reeds decennialang favoriet onder de klanten. De prijs ligt tussen €18 en €49.
  • Creme de Corp Soy Milk & Honey Whipped Body Butter:
    Een luxueuze geparfumeerde crème waardoor de huid 24 uur lang wordt gehydrateerd en de crème licht aanvoelt. Een luchtgeklopte crème die direct wordt opgenomen om de huid te herstellen, beschermen en zacht te maken. Hij wordt snel geabsorbeerd, heeft een diep vochtinbrengende werking en laat een lichte, verslavende geur achter op de huid. Zonder parabenen, glycol of siliconen. Hiervoor betaal je € 36.

Deze producten zijn te koop in de Kiehl’s shops.  Voor het goede doel mag het wat meer zijn. Niet, mensen?!