Dhedral: shape up underwear

Dhedral Underwear

Dhedral Underwear

Inderdaad: de feestdagen komen almaar dichterbij en onze wish lists worden alsmaar langer… Niet in het minst die van mij!

Op die lijstjes staan heel wat klassiekers.  En die worden ook gretig aangekocht onder het mom van: ‘diene heeft toch alles al, dus wat nu gekocht?’  Wat zijn nu eigenlijk die befaamde klassiers? Wel: Ondergoed, kousen en parfum. No surprises dus!
Geen problemen hoor, met die klassiekers.  Eigenlijk weten we allemaal wel wat we willen.  Laten we daar dan maar lekker eerlijk over zijn.
Een tijdje geleden tijdens het surfen botste ik op de site van DHEDRAL, een nieuw italiaans ondergoedmerk.

Dhedral Underwear
Ik zie je al denken: nog maar eens een ondergoedmerk. Maar wat hun onderscheidt van de rest is dat ze zorgen dat ons achterwerk gelift wort. Zeg nu zelf: de meeste dames zijn hier toch compleet gek van?
Feit is feit, wij kijken naar… en de dames naar… (vul dit zelf maar in). Natuurlijk zijn er uitzonderingen maar deze zullen de regel dan ook wel bevestigen.
Het doel van DHEDRAL is een tweede huid te creeëren zodat je het comfort van hun Angle Fit Technology optimaal kan ervaren. Oh ja, een mondje vol, maar het is een manier die ervoor zorgt dat je derriere’s curves nog beter in de verf worden gezet.
In België heb je nog geen netwerk aan verdelers maar via internet zijn ze gelukkig wel te bestellen.  Speed delivery, rechtstreeks from Italia!
Vooraleer je je keuze maakt dien je een wizard te doorlopen.  Aan de hand van je middelomtrek en het soort lifting (slim 135°, average 115° en full 95°) wat je wenst, kan je jou DHEDRAL kiezen.
Binnen het DHEDRAL-merk heb je drie  lijnen die elk op hun beurt onderverdeeld zijn in briefs (slip) en trunks (boxer). De glam reeks spreekt al voor zich, dit is pure klasse door de combinatie van zwart met rode en grijze accenten. De executive reeks is dan meer speelser van kleurgebruik en de everyday luxury is werkelijk een goedje voor alledaags dragen.
Pretty comfy zien ze mij er zeker en vast uit.
Wat vinden jullie? Zeggen jullie ‘neen, niets voor mij’ of ‘hmmm, er zit wat in?’
Prijzen varieren van € 32 tot € 39. Boven de 60 euro heb je nog free shipping! Meer info? Ga een kijkje nemen op de site van DHEDRAL.