Let’s Philosophy

Philosophy

22/10 was D-day: eindelijk konden we eens uitgebreid kennis maken met Philosophy en dit onder het goedkeurend oog van kenner Maree. Place to be was het klassehotel Julien te Antwerpen. Als je het mij vraagt: de ultieme setting om dit product extra in de verf te zetten.

Het event was echt wel tot in de puntjes voorbereid. We werden ontvangen in de bar waar tal van lekkernijen stonden te wachten: Maccarons, koekjes, taarten… you name it. De ontvangs gebeurde door de lieve persdames van het merk. Dames, hartelijk dank voor de toffe info en het warme onthaal. Echt top!

Ikzelf had de “hope in a jar” al getest en was hier best wel tevreden over. Het is een must in je ochtend- en avondritueel. Het artikel kan je ‘hier’ herlezen.

Philosophy is zoveel meer dan het merk ‘met spreukjes’ op de doosjes en flacons. Er steeks een heel verhaal acher. We kregen tekst en uitleg over het ontstaan van het merk en de dame die het groot heeft gemaakt. Echt boeiende materie.

Philosophy

De voorstelling van het merk gebeurde in een slaapkamer die echt iets uitstraalde van een mini-spa. Overal was Philosophy aanwezig: de parfums, de wasgels, de nieuwe kerstreeks,… de slaapkamer was één groot Philosophy paradijs. Als er iemand een “ikhouvanalleswatkerstis” lover is , dan ben ik dat wel. Hoe kitscherig en uberchristmas het ook is. Met hun candy cane reeks en spreukjes laten ze je terug simpelweg ervaren hoe het was om een goede oude kerst zonder zorgen te ervaren.

Philosophy

Maree, echt een deskundige als het op Philosophy aankomt, raadde mij aan om regelmatiger te exfoliëren. Mannen interesseren zich doorgaans niet in exfoliëren. Als ze al een vochtinbrenger gebruiken mogen we al een kruisje slaan: het gaat de goede weg op. Maar… meestal stopt het daar dan ook! Ik gaf aan dat ik een paar keer per week scrubde.  Haar antwoord: “Dear you need to exfoliate every single day.” Dus ja, exfoliëren dan maar … de Microdelivery Exfoliating Wash is hiervoor hét product bij uitstek. Het neemt maar 30 seconden van je tijd in en zorgt ervoor dat je elke dag een mooie en verzorgde huid hebt. Deze komt zeker op mijn wish list (zoals zoveel producten uit hun gamma).

Philosophy

Mijn favoriete parfum is Eternal Grace: een hele neutrale en frisse geur. Eternal Grace is een mix van klassieke pure, fris knisperende geurnoten, die samen met tere bloemen en heldere citrusnoten een geur maken die jeugdig, warm en verkwikkend is. Wat wil een man nog meer? Ze beschikken over drie geuren maar deze is de enige die bij mij het mannelijke oproept en die ik bij mezelf vind passen. Elke eau de toilette word gevolgd door een uitgave in een all-in-one bad/douche gel en body lotion.

Philosophy

Op een tafeltje werden alle producten van Miracle Worker, Keep The Peace en Hope In A Jar uitgestald. In de badkamer vonden we dan alle douche- en badgels (heerlijke frisse geuren).  Voor de Purity Made Simple reeks was een apart hoekje voorzien. Van alles kregen we een uitgebreide uitleg en… we konden zelf alles uittesten.

Ik ging naar buiten met de Micro Delivery Peel set die ik nu al eventjes aan het testen ben. Maar jullie zullen nog even geduld moeten hebben voor ik mijn eigen ervaring hierover kan delen.

Op dit moment een kort en bondig reviewtje maar zowel Christof als ikzelf hebben elk onze testproducten gehad en we gaan hier zeker uitvoerig op terugkomen.

Wat ik wel al kan verklappen is dat ik echt veel zin heb om een aantal van deze producten aan te schaffen. #hugephilosophywishlist over here!

Philosophy

Oh ja! En voor ik het vergeet: bij Philosophy hebben ze de knapste gift sets ever. Je kan er iemand echt mee in de bloemetjes zetten. Ideaal voor ‘the ladies’ hun kerst (en van de douche/bad gels kan je gerust meegenieten)!  #itsawinwin

Het volledige gamma is exclusief te vinden in alle ICI PARIS XL filialen of hun webshop www.iciparisxl.be

Prijzen:

  • Hope in a jar (all skin types): € 37.15
  • Microdelivery exfoliating wash: € 23.22
  • Microdelivery peeling set: € 65.07
  • Microdelivery peeling pads: € 65.10
  • Fragrance Eternal Grace € 37.17, Bath/shower gel € 18.95 en Body lotion € 37.17
  • Gift set Birthday Girl: € 27.86
  • Gift set Cocktail party: € 27.86
  • Gift set Thank You: € 27.86
  • Gift Set Candy Cane: € 32.10