Do I like this style! American preppy…

America Today

Wel wel wel … ik heb America Today weer leren herontdekken. Vroeger niet echt mijn ding maar oh boy … echt dé winkel bij uitstek om key items (= kledingstukken die je met veel kan combineren) te kopen.

Ik heb graag veel kledij.  Voorwaarde is wel dat alle stukken combineerbaar zijn met elkaar. Is dat iets typisch voor mannen? Geen idee… Ik haat die paspoptoestanden. Je weet wel: de exacte kopie van hetgeen de paspop aan heeft.  Op de pop pas alles wonderwel mooi, maar de stukken apart zijn niet te combineren.  Toegegeven: mensen die moeilijk wat vinden, worden op die manier wel op het goede spoor gezet.  Maar voor mezelf vind ik er niet echt iets aan.

Alles wat je hierboven vindt, is echt must-have-material on my  Christmas wish list! Vooral dat groene vestje.. echt hot vind ik het. Lekker high school en toch netjes. En die leuke bordeaux en grijze truien met een hoge kraag. Ideaal in combinatie met een hemdje eronder. Dat geeft het geheel nog een classy uitstraling, niet?

Bij America Today kennen ze er wat.  En onder het motto: als het goed is, mag het ook gezegd worden, wil ik hun spullen uitgebreid bestoefen.

America Today

Wat heb ik dan zelf gekocht? Goh, ik ben al een tijdje opzoek naar een trui met leuke prints.  Dat roept (bij mij althans) echt die kerstsfeer op. Typisch jaren tachtig/negentig,ook. Oké, I admit: ik heb soms best wel heimwee naar die tijd en die kledij blijft die sfeer toch nog ergens oproepen … Laat maar komen die rendiertjes. En wat ben je dan zonder een muts met bijhorende sjaal? Die ga ik zeker nodig hebben bij de lekker koude winterwandelingen en m’n uitstapje naar Disneyland op m-n trouwverjaardag!

America Today

Niets is zo leuk als loungwear… De laatste tijd merk ik op dat wel iedereen na H&M hier begint op in te spelen. Ging het vroeger over een pyjama en nachtkledij, dan hebben we het nu lekker verengelst naar lounge wear.  Echt iets om je zondag in door te brengen als je niet echt de deur uitmoet.  Of iets om mee aan te schuiven aan die zalig zelfgeprepareerde brunch. Ga ik nu over de top?

De onderbroeken met  sterretjes en de pantoffels staan hoe dan ook op mijn wish list… De pantoffels zijn trouwens verkrijgbaar in S, M en L.

Zo dit is mijn ervaring met America Today in een notendop.  Meteen weet je ook wat ik zo leuk vind aan hun kledinglijn. Geen schreeuwerige kleuren én…  alles redelijk veilig combineerbaar. Binnenkort lanceert de keten in Nederland een webshop.  Tenminste, dat wist de lieve verkoopster in AT Leuven mij te vertellen.  Belgen blijven nog even op hun honger zitten.  Hopelijk komt die webshop er binnenkort en zal dit niet zo lang aanslepen als bij Sephora (cosmeticaketen van Frankrijk).

Hun collectie kan je al bewonderen op www.americatoday.com en bezoek zeker eens een filiaal want momenteel lopen er leuke acties!