Have a holly jolly christmas

Christmas

Eens de zomervakantie is gedaan en het zomeruur wordt ingeruild voor het winteruur, begint Bjorn een zaag te spannen over het feit dat het al Kerst mag worden.

Kerstmis en ik: het zijn twee handen op één buik. Commerciële bedoening of niet… het blijft me boeien!

Heel het huis aankleden: het is echt iets waar een mens van kan genieten… Het wordt nog leuker als je het met z’n twee kan doen.

De kerstboom kan niet vol genoeg hangen; de ornamenten moeten overal overdadig aanwezig zijn.

In het begin trok mijn halve trouwboek fameuze ogen wanneer ik mijn kerststorm liet passeren.  Intussen toveren we ons appartement samen om tot een heus kersttafereel.

christmas

Ik leid u even rond in mijn wereld … de wondere wereld van Bjorn’s Kerst.

Om het verhaal helemaal af te maken:  ik ben al druk in de weer met de playlist voor Kerst, want de meest sfeervolle periode van het jaar kan niet zonder deze muziek.  Ik laat het gelukkig nog  nie zo gek worden dat ik ‘O holy night’  in twintig verschillende uitvoeringen op leg.  Zo erg is het gelukkig (nog) niet.

Zoals ze ooit zongen: it’s the most wonderful time of the year. Iedereen komt samen, cadeautjes worden uitgewisseld #kannietmeerwachten, spelen met de kindjes, kletsen met de ouders… Goh, ik neem nog snel even een sipje van m’n capuccino met vleugje kaneel…

Christmas

Op de foto’s zie je de beelden die je kan vinden bij Villeroy en Boch. Het kerstdorp is één en al Playmobil en het huisparfum is Cinnamon van L’Occitane En Provence.

Hou jij ook zo van de feestdagen?