!VERLENGD! Een echt “venten”-masker voor tijdens de wintermaanden! Kuch!

Montagne Jeunesse

Het is al weer even geleden dat ik jullie liet kennis maken met demaskers van Montagne Jeunesse. Voor wie het wil, het artikel kan je hier lezen.

Ik besprak toen een aantal maskers.  De maskers die toen niet aan bod kwamen, zijn de volgende: Dirt & Grime Clean (sauna masker), Detox & De-grease mask, Blackhead Blitzer en Morning After Scrub.
Mijn favoriet is het saunamasker: Dirt & Grime Clean. Het reinigt de porieën echt grondig. De actieve ingrediënten in dit masker zijn kaneel en gember. Kaneel zorgt voor het verkwikkend en strakke effect op het gelaat. Gember heeft als functie de anti-oxidant met verfrissende en voedende eigenschappen te zijn. Kortom een masker om van te houden. Je ervaart de warmte zoals alleen een saunabeurt je die kan geven. Zoals jullie weten heb ik best wel een gevoeldige huid, maar die verdraagt dit masker zéér goed. Een aanrader tijdens gure, winterse dagen.
Het volgende masker is een easy-to-remove-masker. In mijn vorige review van Montagne Jeunesse besprak ik er al eentje en nu is het de beurt aan de Detox & De-Grease Mask. Ginseng stimulerend tonicum en rode druifextract (anti-oxidant) vormen de actieve elementen in dit masker.  Daarnaast zit het boordevol andere goede componenten. Om maar een voorbeeld te geven: groene thee.  Dit ingredïent remt de vorming van vrije radicalen zoals blootstelling aan de zon en luchtvervuiling.  Maar ook aloë vera vinden we terug.  Deze heeft een kalmerende eigenschap tegen irritaties (bv. rode huid na scheren).  Het masker zal zorgen voor een frisse en gezonde uitstraling. De dode huidcellen worden vewijderd zodat deze op hun beurt geen zwarte puntjes en ontstoken porien kunnen veroorzaken. Onzuiverheden verdwijnen met dit masker als sneeuw voor de zon. 
Morning After Scrub voor zij die snel een zachte huid willen. Ik ben – voor wie het nog niet doorhad – pro scrubbing. En nu een masker dat scrubt…  Eerlijk? Dat verbaasde me toch eventjes. Houtskool is een van de ingrediënten in dit maskertje. Het helpt het overtollig talg te absorberen uit het huidoppervlak. De scrubkorrel is fijn (dus ideaal voor de gevoelige huid).  Het aanwezige puimsteen zorgt voor de scrub an sich. Borage-olie vinden we ook terug in dit masker en is gekend omwille van zijn hoog gehalte aan essentiële onverzadigde vetzuren. De perfecte conditioner voor de huid die zorgt dat het vochtgehalte ook nog eens op peil blijft!
Montagne Jeunesse
Het laatste masker is wat mij betreft ook meteen het meest man-vriendelijke. Waarmee ik niet gezegd heb dat de rest dat niet is, natuurlijk. Het verschil met de rest is: je hoeft niet te smeren. Plaats gewoon het ‘maskerdoekje’ op je gezicht en leun achterover. Geen geknoei en geprul. Het luistert naar de naam Blackhead Masker.
Dit masker word niet voor niets het 5-minute-miracle-mask genoemd. Het verwijdert overtollige olie, reinigt de porieën en kalmeert roodheid veroorzaakt door puistjes/onzuiverheden.
Na dit masker voelt de huid fris, zacht en vooral heel soepel aan. De snelste manier om je gezicht dat instant opkikkertje te geven. Weegbree (anti-bacteriële werking) en mahonia (afbreken van overtollig talg) zijn de actievelingen in dit masker.
Mijn twee persoonlijke favo’s zijn de Blackhead Blitzer en het Dirt & Grime masker.
Natuurlijk kan ik mijn ervaring met jullie delen, maar wat vinden ervan moesten jullie thuis de kans eens krijgen om dit te testen?
Male avenue geeft daarom aan zijn lezers de kans om een pakketje met de 9 maskers van Montagne Jeunesse te winnen! Ideaal voor onder de kerstboom, niet?

Wat moeten jullie hiervoor doen?

  • Like de pagina op Facebook (facebook.com/maleavenue) en/of volg ons op Twitter (@MaleAvenue)
  • Deel het bericht vanuit de Facebook-fanpagina;
  • Tweet het bericht: “Ik maak kans op #mjgoodiebag dankzij #winactie @MaleAvenue”
  • Reageer hier onderaan welk masker volgens jou het best bij je past!
  • Je kan je kans wagen tot 23/12! Veel succes
Laat eens zien dat jullie deze maskers aankunnen!