Got chapstick? Let’s try some balm…

Nivea Lip Butter

Een afknapper voor vele mensen, zijn lippen die niet goed verzorgd zijn.  Een excuus om ze niet te verzorgen, is er eigenlijk niet (meer).  Anno 2012 zijn er talloze producten te koop om  je lippen in de watten te leggen.  Een voorwaarde voor ons mannen: kleurloosheid is een absolute must!

Nivea, al jaar en dag de nummer één in huidverzorging, komt nu op de proppen met een balsem die de lippen nog meer voedt en langdurig hydrateert.  En dat is meer dan de klassieke kleurloze lipstick doet.
De voornaamste ingrediënten in deze balsems zijn zoete amandelolie (bekend om zijn kalmerende en verzachtende werking) en galamboter (een uitstekende moisturizer die de huidcellen herstelt).
De lippenbalsems komen in een aantal varianten, maar mijn voorkeur gaat uit naar de Original. Geen fruitgeuren of dergelijke aan mijn lippen.  Toegegeven: de raspberry rosé zou ik toch eens durven proberen. Indien je lippen blauw kleuren van de kou, geeft deze variant ze misschien wel hun normale rose kleur terug.  Wie weet?!
De balsem is gewoon aan te brengen met de vingers.  Daarna de lippen eens over elkaar wrijven en je bent gegarandeerd op weg naar een lipkloofloze winter! Cheers!
Deze drie balsem zijn nog maar net te koop.  Per verpakking van 19 ml betaal je slechts € 3.99!