Pull In Underwear

Pull-In Underwear
Leuk en mooi ondergoed kan me steeds bekoren.  Vandaar dat ik er ook zo graag over schrijf. Misschien is dit voor sommigen teveel van het goede, maar wat nu volgt, past echt bij de tijd van het jaar en de periode die eraan zit te komen.
Bij de meesten onder ons staat de kerstboom al (is dat bij jou nog niet het geval, zou ik daar maar snel werk van maken).  En onder de boom verzamelen zich waarschijnlijk al heel wat pakjes.  Maar wat zou je ervan denken, mochten we onszelf – geheel in de stijl van de tijd van het jaar – inpakken?

Pull In Underwear
Pull-In Underwear – tot voor kort nog onbekend voor mij –  lanceerde deze leuke kerstlijn.  En je moet toegeven: dit is echt iets om van te snoepen!  Voor de partner niet in het allerminst. Dus zou dit geen leuke cadeautje zijn voor onder de boom?
De kerstlijn van Pull-In Underwear (en nog veel meer van hun leuke artikelen) kan je vinden op hun site.  Het leuke is: je kan de spullen thuis of in een dichtstbijzijnd verkooppunt laten leveren.  Veel plezier ermee!