Enjoying gifts!

Christmas Gifts

Hopelijk zijn jullie de feestdagen goed doorgekomen.  Ondertussen heb ik de kerstboom weer voor een jaar verbannen naar onze garage.  Jammer maar helaas: aan alle mooie liedjes komt een eind.

Hoe je het ook draait of keert: de feestdagen draaien voornamelijk rond lekker eten én… kadootjes! Gezien ik vorig jaar een keurige jongen ben geweest, was Santa me dit jaar ook niet vergeten.  Heel wat kadootjes voor mij onder de kerstboom dit jaar: me happy!

Ik ben een fervent lezer.  Iedereen weet dus dat ze me plezier kunnen doen met een goed boek! Liefst wat spannende materie.  No 50 shadesof grey for me! Geef mij maar een goeie ouwe Pieter Aspe.  Min 1 is het laatste boek van Aspe en leest echt als een trein.  En zoals we dat van Aspe gewoon zijn, zorgen een aantal plotwendingen dat het boek tot het allerlaatste moment superspannend blijft! Te koop in de o.a. Standaard Boekhandel voor € 21,95.

Vorig jaar heb ik mogen kennis maken met Philosophy!  Het was liefde op het eerste gezicht! Een aantal producten stonden dan ook met stip bovenaan mijn verlanglijstje en dat zal de Kerstman geweten hebben.

Gezien ik een heel gevoelige huid heb, kwam bij mij het Keep The Peace gamma naar voor als meest ideaal.  Van dit gamma vond ik onder de boom een moisturizer (60 ml, €37,50), een instant relief mask (120 ml, €27,85) en een serum (30 ml, €41,85). Maar ook aan de dagelijkse reiniging van mijn gezicht had de kerstman gedacht, want daarvoor bracht hij me de Facial Cleanser Purity Made Simple van Philosophy (240 ml, €18,95).  Tot slot kan ik me tegenwoordig baden en douchen met Raspberry Sorbert van Philosophy (480 ml, €15,75).  Je ziet: eens je mijn hart hebt weten te bekoren…  Oh ja, alle producten zijn exclusief te koop bij Ici Paris XL.  Uiteraard breng ik binnenkort verslag uit over al deze producten!