Meet Acqua Colonia by 4711

4711 Acqua Colonia

Wie herinnert er zich nog de bommaatjes met hun flesje 4711 in hun saccoche? Old fashioned is the way to go! 4711 heeft zich door de jaren heen steeds opnieuw blijven uitvinden.  Getuige is hun nieuwe geurlijn Acqua Colonia.

Ik herontdekte 4711 tijdens de persdagen en was stomverbaasd dat het merk de vernieuwende toer opging met een spin-off reeks. Hoewel je het zou verwachten bij een merk als 4711, zijn de geuren bij geen enkele van de vier varianten overheersend. A bottle for each mood!

Mijn favorieten?

Lemon & Ginger (50ml/€21-170ml/€40)

Naar mijn smaak is dit een geurtje wat zowel mannen als vrouwen kunnen opdoen.  Vergelijk het met L’eau par Kenzo: heel fris en toch mannelijk.  De geur doet je denken aan de leuke onbezonnen zomers die je had als kind. Invloeden van Siciliaanse citroenbomen zorgen voor opgewektheid en de gember zorgt op zijn beurt voor het stimulerende effect. Dit is er eentje die doordeweeks zeker op kan!

Vetyver & Bergamot (50ml/€21-170ml/€40)

Deze geur is echt om van te chillen. Echt compleet relaxen, weetjewel. Picture this: een zware regenval die net de tropen is gepasseerd. Vetyvergras en bergamot zorgen ervoor dat je lichaam en geest weer in harmonie komen. Zoals ik al zei: geuren recht uit een tropisch regenwoud!

Nog niet overtuigd? Bezoek dan je dichtstbijzijnde parfumerie of Galeria Inno