Aminexil Advanced: als je haar je hoofdbrekens bezorgt!

Hallo! Hier ben ik terug met een product dat beweert haaruitval tegen te gaan. Door ons drukke, vaak stressvolle en ongezonde manier van leven, is haaruitval een veelvoorkomend probleem. We willen allemaal mooi en gezond haar en als het even kan, willen we bespaard blijven van kale plekken.
Een tweetal maanden terug, ontving ik van L’Oreal Professionnel Serie Expert Aminexil Advanced hair program. Een mondje vol, I know, maar het product belooft je haar sterker en gezonder te maken én haaruitval tegen te gaan! Dit dankzij de Omega 6 en de Amenixil dat in het product zit.  Benieuwd als ik was, ging ik er mee aan de slag.

Ik gebruikte het product op handdoek droog haar.  Dankzij het meegeleverde pippetje, is het aanbrengen ervan heel makkelijk.  Na het aanbrengen, masseerde ik het product gedurende vijf minuten met de handen in.  Wat me onmiddellijk opviel was de lichte textuur die het haar niet vettig maakt én de aangename geur!

De hamvraag: werkt het ook echt?

Eerstenvooral is het wel zo dat het product geen instant resultaat geeft.  Wie hoopt na één keer geen haar meer in de badkuip aan te treffen, is er aan voor de moeite.  Wel is het zo dat na verloop van tijd merkbaar wordt, dat het haar sterker wordt, minder breekbaar en dat op die manier minder haar uitvalt.

Waarom zou ik dit product nu gebruiken?

Het is makkelijk aan te brengen;
Het verzwaart het haar niet;
Het ruikt lekker;
Het controleert in zekere mate de haaruitval en structuur van je haar.

Wat zijn de minpuntjes?

Prijzig. Voor een setje van 10 flacons, betaal je ongeveer € 44;
Enkel te verkrijgen in erkende l’Oréal salons (klik hier om een verkooppunt in jou buurt te vinden);
Doordat het zo duur is, wordt er een zeker verwachtingspatroon gecreeërd.  Jammer genoeg zijn de resultaten niet van die aard, dat de prijs gerechtvaardigd wordt.

Conclusie?

Al bij al een goed product al vind ik zelf dat de Rénaxil van l’Oréal even goed zijn werk doet en net iets goekoper is. Hier vind je de link naar mijn review van Rénaxil.