Head & Shoulders Scalp Care: streng voor roos, zacht voor haar

Head & Shoulders Scalp Care
Het geheim van een goed product zit er ‘m in zichzelf opnieuw uit te vinden.  Hoewel Head & Shoulders al jaar en dag een vaste waarde is in de bestrijding tegen roos, brengt het merk met de regelmaat van de klok verbeteringen aan in de formules van hun shampoos en conditioners.

Getuige hiervan is de Itchy Scalp Care shampoo met zijn verbeterde formule. Enerzijds zorgt de HydraZinc formule voor een efficiënte werking tegen roos en jeuk.  De menthol zorgt er dan weer voor dat de hoofhuid wordt verlicht, terwijl de ProClean-technologie zorgt voor perfect gereinigd haar.
Ikzelf doe al jaren een beroep de de diensten van H&S.  Toegegeven: doorheen de jaren ben ik ook wel eens gaan piepen bij andere merken.  Vaak omwille van de prijs.  Maar goedkoop is niet altijd beterkoop! Daar ben ik ondertussen ook achter.  Alleen Head & Shoulders doet z’n werk zoals het hoort.  En dan geef ik daar graag wat meer voor uit.
Ik hou er ook niet van om met twintig flesjes de douche in te duiken.  Ook hiervoor heeft H&S een oplossing bedacht: hun handige 2-in-1-formule met shampoo en conditioner.  Op die manier krijgt je haar naast de routineverzorging, ook nog dat extraatje mee!
Het Scalp Care gamma van H&S komt in drie varianten: de Itchy Scalp Care, de Dry Scalp en Sensitive Scalp.  Het gamma is verkrijgbaar in de supermarkt voor de aanbevolen prijs van € 4.99 voor een verpakking van 300 ml.  Je vindt er trouwens ook de 2-in-1-verpakkingen tegen dezelfde prijs voor 270 ml.