Reinig je gezicht eens met een mousse!

Nivea gezichtsreinigende mousse

De tijd dat we ons gezicht met gewoon water wassen, behoort al een hele tijd tot het verleden.  Nochthans is het iets waar heel wat mensen niet zoveel aandacht aan besteden, terwijl het toch belangrijk is. Om alle onzuiverheden mooi weg te jagen zouden we hiervoor beter wat tijd vrijmaken. En als het van Nivea afhangt, hoeft dat niet eens zo lang te duren.

Eigenlijk is het met dit luchtige schuim zo makkelijk als wat. Je pompt een weinig schuim op je hand en masseert je aangezicht hier mee.  Afspoelen en klaar!  Dit is echt een kant en klare oplossing.  Neemt 5 seconden in beslag en that’s it.

Het parfum is vrij neutraal, wat normaal is voor Nivea en bovendien is het ook nog eens gezond voor je huid!

Je ervaart meteen dat de mousse reinigt en tegelijkertijd hydrateert door Niveas Hydra IQ dat het huideigen hydratatieproces activeert. De huid voelt na toepassing echt zacht aan… Tenzij je daar staat met je baard natuurlijk.

We hebben twee opties:

  • Verfrissende mousse (blauwe flacon -150 ml / € 6,49) voor de normale en gemengde huid met Vitamine E en antioxiderende werking;
  • Verzachtende reinigingsmousse (roze flacon – 150ml / € 6.49) voor de droge en gevoelige huid. Bevat zoete amandelolie die op zijn beurt zal zorgen voor het beschermen, kalmeren en vooral het verzachten van de huid.

Voor een optimaal effect gebruik je de mousse ’s morgens en s’avonds voor je vochtinbrengde crème.

Onder andere te verkrijgen bij Di en Delhaize