Express your style met de Philips Styleshaver

Philips QS6160 - QS6140

Je baard of snor laten groeien is één ding, hem op de gewenste lengte krijgen, is vaak een heel ander verhaal.  Heel vaak moet je dan aan de slag met twee of zelfs meerdere apparaten: een klassiek scheerapparaat om datgeen weg te scheren wat in de weg staat en een trimmer om wat er overblijft, mooi in model te krijgen én te houden.  Heel innefficiënt allemaal.

Dus bedacht Philips een oplossing, die eigenlijk heel simpel is: waarom met meerdere apparaten gaan klooien als het ook lukt met één enkel toestel!  Meet de Philips Styleshaver QS6160 Pro of QS6140 (ik kom later nog terug op het onderscheid).

Toen ik klein was, keek ik graag toe hoe mijn vader zich scheerde! Eigenlijk was er heel weinig variatie: of je had een baard of je had er geen.  Iets tussenin, laat staan iets wat getrimd in model was gebracht, dat was er niet.

Wat een verschil met vandaag.  Dankzij de Philips Styleshaver kan je nu met één enkel toestel zorgen voor die look die heb best bij je past! Want waarom zouden we niet eens mogen afwisselen.  Stoppelbaadje op maandag, stylisch moustache op woensdag en gladgeschoren wangen én modieus ringbaardje voor het weekend!  Met de styleshaver doe je het in een handomdraai.

Wat je wil geschoren zien, scheer je weg met het scheerapparaat aan de andere kant.  Je overgebleven baardje, kan je dan met de trimmer aan de andere kant in model brengen.  Dankzij de 12(!!) lengtestanden, moet dat zonder probleem lukken. Het in model brengen doe je met de dubbelzijdige styler die dankzij de pricisiestyler een optimaal resultaat geeft.

Zoals ik al zei: het toestel komt in twee  types.  De QS6160 Pro en de QS6140. Verschil?  In grote lijnen doen beide toestellen natuurlijk hetzelfde.  De batterij van het Pro-model is vlugger opgeladen. Na 1 uur kan je ermee aan de slag, waarje bij de QS6140 het viervoudige aan geduld moet uitzitten.  En natuurlijk heeft het Pro-toestel wat meer snufjes: gaande van een detail- en baardkam, over een reisvergrendeling tot een handige opbergetui.  De prijs van de QS6160 bedraagt ongeveer € 110 terwijl je voor de QS6140 slechts € 85 neertelt. Maar, beide toestellen geven meer dan waar voor hun geld.  Welkeen je kiest, hangt eigenlijk van de mogelijkheden af die jij ermee wil bereiken.  Wie het echt precies wil, kiest best voor de QS6160.

Moet het eens snel gaan en wil je je scheren onder de douche: geen probleem! De behuizing van het toestel is volledig waterdicht! Maar vergeet achteraf toch maar niet snel even in de spiegel te kijken om te checken of je niets bent vergeten.  Haast en spoed… weetjewel!?

En ook handig: doordat je maar één enkel toestel meer nodig hebt om alles mee te doen, spaar je ook nog eens plaats uit in de badkamer! Wat zouden we toch zijn zonder de inovaties van Philips!