Colour the world by Brantano

Brantano Collection 2013

De modellen in bovenstaande collage zijn van Piure. Model 1,2 en 3 kosten € 50. Model 4 kost je € 65.

Hoewel er van de aankomende zomer nog niet veel te merken is, maken de winkels zich stilaan op voor de komst van hun voorjaars- en zomercollecties.  Zo ook Brantano.  Zo stilaan sijpelen de nieuwe modellen de rekken binnen en de heren zullen aangenaam verrast zijn, al zeg ik het zelf!

Ik denk dat ik net zoals veel mannen, vond dat er wat meer kleur mocht zijn. Mijn verbazing was dus groot toen mij de nieuwe collectie werd voorgesteld. Want onze schreeuw om wat meer kleur, was bij Brantano blijkbaar niet in dovemansoren gevallen.  Mijn collega Lotte nam me met veel plezier op sleeptouw doorheen de nieuwe herencollectie van Belgisch’ grootste schoenenketen.

Opvallend: hoogblauw, rood en pasteltinten voeren de boventoon deze zomer. Het is inderdaad een frisse wind die waait door de collectie maar geen schrik: er is voor iedereen wat wils.

De modellen in dit artikel maken slechts een klein deel uit van de Brantano-collectie.  Het uiteindelijke aanbod is veel groter. Hou dus zeker de website van Brantano in de gaten voor meer informatie en updates!

Brantano Colleciont 2013

Model 1 is de DXXZ Pimped Espadrille voor € 24.95.  Model 2 is opnieuw van Piure en kost €75.

Op de kledij die in de collages van dit artikel gebruikt wordt, zal ik later terugkomen. Wat ik wel al kan verklappen, is dat de tweede collage stukken bevat uit de collectie van Pepe Jeans. De derde collage wordt dan weer opgesmukt door stukken uit de collectie van WE Men. 

Brantano Collection 2013

Model 1 is van Kickers: €89.95, model 2 van Piure: € 80, model 3 is opnieuw van Kickers: €89.95, modellen 4,5 en 7 zijn van Clarks en kosten € 99.95, model 6 is terug uit de collectie van Piure: €80 en tot slot model 8 is van Pantofola d’Oro en kost € 119.95.

Naast een rijke waaier van kleuren, merken we ook de combinatie van materialen op.  In collage 3 zien we bij Pantofola D’Oro de geslaagde combinatie van leder met stof.

Voor de klassieke modellen kiest Brantano dan weer voor subtiele kleuraccenten.  Bijboorbeeld blauwe veters bij een cognackleurige schoen met een blauwe buitenzool.

Bij brantano kan je natuurlijk in je dichtstbijzijnde winkel terecht (zoek hier je dichtstbijzijnde winkel) maar ook 24/24, 7/7 online zonder aankoopverplichting.

Zijn jullie klaar voor kleur? Delen jullie dezelfde favorieten als ik? Laat het me weten in de comments!