C’est tout NOUVEAU by 4711

Nouveau by 4711

4711 meets 2013! Een opmerkelijke ontmoeting die resulteert in het nieuwe Nouveau Cologne.  De nieuwe geurlijn van het huis 4711 is opnieuw een schot in de roos en bewijst eens te meer dat men resoluut de kaart van de vernieuwing trekt, zonder te raken aan hetgeen het merk 4711 al decennia’s lang voor eenieder betekent!

Ikzelf herinner me nog goed dat mijn grootmoeder me op warme zomerdagen graag een zakdoekje gaf dat ze besprenkelde met wat 4711.  De verkoeling wanneer ik het tegen mijn wangen of voorhoofd hield, was bijna onmiddellijk te voelen én zeer deugddoend.

Hoewel het huis 4711 ondertussen al heel wat jaren kan bogen op het succes van hun beroemdste geur, weerhoudt het er hen niet van om te innoveren.  Op die manier krijgen we als jongere generatie opnieuw de kans om met deze heerlijk verfrissende geur kennis te maken.

Voor de nieuwe lijn Nouveau Cologne werd de vertrouwde geur van Eau De Cologne verrijkt met de kalmerende eigenschappen van de evodia (ook gekend als bijenboom).  Deze verspreid tegelijkertijd een aangename toch kalmerende geur.  De basis wordt gevormd door onder meer tonkaboon en sandelhout, terwijl de evodia met zijn florale geur de middennoot vormt.  De geur is hoe dan ook volledig unisex, dus heren: laat je volledig verleiden door La Grande Dame 4711.

Nouveau Cologne wordt verpakt in de overbekende zeshoekige 4711-fles, die voor de gelegenheid een frisse make-over kreeg.  Het goud van de fles heeft plaats gemaakt voor wat lichter platina terwijl het Bremerblauw de flacon zijn vertrouwde uitstraling geeft.

Wie totaal verkikkerd is op deze nieuwe geurlijn, is er goed nieuws! De  lijn bestaat niet enkel uit de klassieke cologne, maar ook uit douchegel, deodorant en bodysplash. Om maar een paar zaken te noemen. Allen zijn ze even verkwikkend als verfrissend.

De Nouveau lijn bestaat uit de volgende producten en is vanaf eind februari te koop in alle parfumeriën, grootwarenhuizen en drogisterijen.

  • EDC Spray – 100ml – 23.95 euro
  • EDC Spray – 50ml – 15.95 euro
  • EDC Splash & Spray – 150ml – 30.95 euro
  • Deodorant Natural Spray – 75ml – 10.95 euro
  • Douche Gel – 200ml – 10.95 euro
  • Body Sorbet Lotion – 10.95 euro