Yankee Candles ahoy!

Yankee Candles

Of ik er nu laat of vroeg mee ben, is maar hoe je het bekijkt. Maar this baby makes my evening, dus moest ik er gewoon wat over kwijt.

Yankee Candles wordt Amerika’s best loved candle genoemd en dat is niet voor niets.  Noem een geurtje en ze hebben het in hun assortiment. Dit allemaalonder het motto: a scent for any occasion.  Ik heb de kaarsen een tijdje geleden leren kennen via het YouTube kanaal van Josh Ferguson. Deze jongen kan zo gepassioneerd vertellen over Yankee Candles, dat ik een enorme interesse ontwikkelde voor deze kaarsen.

Hun assortiment bestaat uit twee grote lijnen: de fresh scent-lijn en de festive-lijn.  De fresh scent lijn bestaat voornamelijk uit natuurgeuren.  Denk maar aan hoe het tropisch regenwoud zou ruiken of hoe een bos vol dennenbomen geurt.  Of hou je het liever bij de geur van een midzomernacht? Kan ook!  Iedere geur kan bij eenieder wel bepaalde herinneringen losmaken. Da’s ook meteen het doel van de mensen achter Yankee Candles.  

Door hun verpakking in mooie glazen bokalen, staan ze trouwens ook mooi in je interieur en kunnen ze overal hun plekje vinden. Op je bureau, badkamer, slaapkamer of living.

Afgelopen kerst heb ik de kaars Sparkling Cinnamon getest.  Man, man, man… met je ogen toe waan je je zo in Mr. Santa’s bakery.  De geur van kaneel is echt… very christmassy.  De hele periode heb ik deze laten branden; om maar te zeggen…  

Een tweede Yankee Candle die ik had: Christmas Tree.  Zoals je ’t al kan raden met de geur van versgekapte dennebomen. Beeld je in: boompje hakken in de bergen, wat  verse sneeuw er nog op en die geur dan in een potje steken…  #ffwdchristmas2013.

Natuurlijk ben ik niet voor al hun geuren te vinden maar zoals we allemaal weten: les goûts et les couleurs ne se discutent pas, n’est ce pas?

Prijzen en verkrijgbaarheid van hun geuren variëren van verkooppunt tot verkooppunt. Hou er rekening mee dat dit een geïmporteerd product is (niet goedkoop dus). Voor een large jar betaal je + € 30 maar deze kaars brandt dan wel 150 branduren. Je kan zelfs je candles opsmukken met speciale kapjes zodat ze echt perfect blenden in je interieur.

Ik hou jullie zeker op de hoogte betreffende nieuwe geuren want dit is iets dat jullie moeten leren kennen!

Neem zeker eens een kijkje op www.yankeecandles.com om hun volledige assortiment te ontdekken. Wil je weten waar in jou buurt deze kaarsen worden verkocht? Klik dan even hier!