Bobble: lekker vers water on the go!

Bobble

Wat is er gezonder dan lekker, fris water? Bobble kwam in 2010 met deze flesjes op de markt en het duurde heus niet lang, eer ze de wereld veroverden. 

Het concept is even eenvoudig als geniaal: het zijn milieuvriendelijke flessen die het water filteren terwijl je drinkt. Dit door een carbonfilter die de chloor en andere organische bacterien verwijdert uit je kraantjeswater. Een filter gaat wel tot 300 flesjes mee dus het is nog lekker economisch ook. Ideaal voor op het werk, in de wagen, in de rugzak… 

Hieronder vind je alvast een introductiefilmpje van de Bottle

Wie ze proper wil houden kan dit nu ook met de Bobble borstel.  Speciaal ontworpen om de flessen op een grondige manier te reinigen. Maar niet getreurd: ook zonder borstel kan je met warm water en zeep je Bobbles proper houden.

Naast de gewone flesjes hebben ze nu ook de Bobble Jug oftwel de waterkan :-). Simplistisch desgin die in elke keuken haar plekje vind en een vaste waarde kan worden op elke eettafel.

Prijzen en verkrijgbaarheid:

De Bobble waterfles is verkrijgbaar in 3 formaten: 385ml, 550ml en 1 liter en in verschillende kleuren; blauw, geel, groen, zwart, magenta, rood, navy en lavendel. De 385ml (ideaal voor de kleine kijkbuisdiertjes!!!) kost € 8,99, de 550ml €9,99 en de 1 liter € 11,99. Een losse filter kost € 6,99.

De Bobble Brush kost € 4.95 en de Bobble Jug € 24,95 (losse filter: € 9,95)