Stress Protect: reken af met zweetgeur door stress!

Nivea Men Stress Protect

Stress: het maakt of we het nu willenof niet, deel uit van ons dagelijks leven.  En we hebben er allemaal vroeg of laat mee te maken.  In stress-situaties reageert elk lichaam natuurlijk anders. terwijl het hart van de ene in overdrive gaat, gaat iemand anders trillen als een espeblad, terwijl nog iemand anders zich te pletter zweet.

Zweten op zich is niet prettig: okselvijvers zijn nu eenmaal niet in trek. Het wordt helemaal onplezant als iemand je kan ruiken nog voor je de kamer in bent.  Om stress van te krijgen, zeg maar… maar dan ga je daar weer van zweten.  Niet ideaal dus!

Voor iedereen die met dit probleem kampt, is de reddig gelukkig nabij: Nivea Men lanceerde een nieuwe deodorant in spuitflacon en roller voor al wie kamt met een zweetprobleem door stress.  Maar wie zweet door temperatuursomstandigheden kan er natuurlijk ook gebruik van maken.

Ikzelf ben niet zo’n hevige zweter, maar het werk dat ik doe, zorgt er geregeld voor dat ik soms eens nat in ’t zweet sta.  Ik testte dan ook maar wat graag de Nivea Men Stress Protect deo.

Onder het mom ‘het oog wil ook wat’ bracht Nivea de deo voor de heren uit in een robuust zwarte spuitfles of roller.  De flashy oranje letters zorgen ervoor dat de flessen in elk geval genoeg opvallen in het winkelschap.  De lijn voor dames kreeg een witte kleur mee met dito oranje letters.

Dan even wat over de geur: ikzelf kan me storen aan deo’s die te zwaar ruiken.  Aan de andere kant moeten ze lang genoeg werken om vieze geurtjes tegen te gaan. Not easy to deal with.  Maar Nivea Men Stress Protect heeft een zachte, houtachtige geur.  De met zink verrijkte formule, zorgt ervoor dat bacteriën en vieze geurtjes geen kans krijgen.  Kon ik zelf vaststellen en ik hoorde niemand in mijn omgeving klagen, dus… 🙂

Een goede deo beschermt niet alleen, maar heeft – mijns inziens – ook een verzorgende functie.  Ook hier weet Nivea Men Stress Protect wel weg mee.  Want door de formule met herstellende advocado-olie, wordt de okselhuid gevoed én beschermt! Astemblieft!

Prijs en verkrijgbaarheid

Nivea Men Stress Protect is verkrijgbaar in alle grootwarenhuizen.  Voor de spray en roll-on betaal je ongeveer € 3.39.