Holy Grail Talk: IsoFill d’Uriage

IMG_1594

Telkens wanneer mijn bloggenoten en ik weer samen komen hebben we het over de leuke tijd die we beleefden in het centrum van Parijs voor het event van Uriage dat we daar mochten bijwonen. Met veel trots kan ik jullie nu meedelen dat ik weer een nieuw product van hun gamma aan mijn holy grail’s kan toevoegen.

IMG_1595

Ik had het al eens eerder over het IsoFill serum en kan er maar niet over zwijgen. Intussen heb in hier al een aantal keer naar teruggegrepen en dat betekent voor mij genoeg om vast te stellen dat ik hier ondersteboven van ben. Het volledige IsoFill serum artikel lees je hier.

IMG_1597

Als je weet dat ik dankzij IsoFill eindelijk het nut van een serum heb gesnapt en ondervonden hoeft dit geen verder uitleg. De focus crème is mijn nieuwste aanwist waar ik nu al een paar weken lekker mee aan het smeren ben.

Een vederlichte creme die ook bestaat in een iets rijkere uitvoering voor de hele droge huidjes. Ik was er zelf niet zo goed uit welke ik zou testen. Ik heb dan maar besloten te beginnen bij de gewone focuscreme. Hij trekt snel in en mijn huid voelt stevig en instant voller aan. Een zaliger gevoel bestaat er niet.

IMG_1599

IMG_1600

Nog een pluspunt aan de creme is dat hij een zacht parfum heeft waardoor het leuk ontwaken is ’s morgens. “Zinderende pompelmoesaccenten gaan over in een hart van bloemen, waarna de warme, zinnenstrelende basis lichaam en geest in een roes van geluk onderdompelt.” Zelf kan ik dit niet beter omschrijven.

Ik gebruik hem ’s morgens en ’s avonds na het aanbrengen van het serum. Kerstman, voor mij alvast een lading van deze creme want ik kan haast niet zonder, toch prikkelt het om eens de creme riche te proberen.

Maakten jullie al kennis met deze of andere producten van Uriage? Laat het me weten in de comments.

Prijzen en beschikbaarheid:

  • 50 ml/€32
  • Bij de apotheker