Rituals: Eau du Kashmir & Sultan de Muscat

IMG_1609Na het lezen van de titel zou je denken dat het deze week “parfum-week” is bij Male Avenue. Dat ik een beetje achterloop met mijn posts zal hier wel een beetje mee te maken hebben. #sorrynotsosorry

IMG_1612

Rituals heeft een aantal nieuwe geuren aan zijn gamma toegevoegd met name Oriental Essences en daar wil ik jullie toch wel even over berichten. Kort samengevat zijn dit de laatste toevoegingen:

  • Sultan de Muscat: Patchouli en het aardse Donker Hout verweven zich met de rokerige ondertoon van Leer.
  • Roi d’Orient: rokerig Amber en weelderig Musk komen samen met een vleugje Witte Peper
  • Blue Byzantin: koele Watermunt wordt afgewisseld met de frisse aromatische nuances van Jeneverbes en het zachtaardige karakter van frisse Pijnboom.
  • Eau du Kashmir: Deze Kashmir Lavendel is gemengd met eenvoudig en fris Vetivergras en verlevendigd met de pittige noten van Peper en citrusachtig Bergamot, voor een fascinerend parfum.

IMG_1613

Het uitzicht van de flesjes is zo blits dat je ze haast als decoratie middel kan gebruiken. Ok, ik geef het toe dat deze stelling wat licht overdreven is maar toch ben ik fan.

IMG_1610

IMG_1611

Mijn mening over de parfums? Ik heb Sultan de Muscat en Eau du Kashmir kunnen testen en degene die er het beste uitkomt is is Eau du Kashmir. Geen te zware geur die niet heel de dag gaat overmeesteren. Sultan de Muscat vind ik zelf een net iets te zware geur. Maar ik weet zeker dat er mannen zijn die hier instant fan van zullen worden.

Het parfum dat mij, op basis van de geurnoten, nog enorm aanspreekt is Blue Byzantin. Het lijkt me een enorm fris parfum dat volgens mij op mijn lijf is geschreven. Moest je zelf nog twijfelen is er alvast de mogelijkheid om een collectiebox met miniaturen aan te schaffen. Zo kan je iemand met de feestdagen alvast een plezier doen om zijn keuze te maken en zijn favoriete parfum uit te kiezen.

Ik weet alvast aan welk parfum ik bij mijn eerstvolgende bezoek zal gaan snuffelen bij Rituals.

Kenden jullie al deze herenparfums bij Rituals?

Prijzen en beschikbaarheid:

  • Full size: 50ml/€39
  • Box: 3x10ml/€25
  • Travel: 10ml/€9,50