Ultratime Oogcontour Crème Annayaké

IMG_1755

In de winter merk ik toch op dat ook ik een iets meer voedende en rijkere creme nodig heb om die tere huid rond de ogen in perfecte staat te houden. Waar ik normaal tijdens de rest van het jaar het liefst een iets lichtere crème kan verdragen is dat nu net eventjes anders.

Ultratime van Annayaké is een crème die de reeds aanwezige rimpels als ware opvult en de oogleden zichtbaar aanspant. Je huid voelt steviger en vaster en dit gedurende de ganse dag. 

Wat me vooral opviel is dat je er heel weinig van nodig hebt. Hij komt in een handige pompflacon waarvan ik vind dat één pompje voldoende is voor beide ogen. Nu geen erg als je teveel gebruikt want het trekt wel in. Toch wil ik lang van deze oogcrème genieten en spring ik hier spaarzaam mee om.

IMG_1755

Deze crème bevat twee actieve bestanddelen:

  • Beautylift – een combinatie van twee Aziatische planten waardoor het bovenste ooglid stevige zal worden en donkere kringen en wallen zijn zichtbaar verminderen.
  • Katrizen – een rechtstreekse werking op rimpels om deze te “genezen”.

IMG_1754

Wat betreft donkere kringen kan ik me niet echt uitspreken want ik heb hier, tot nu toe, nog geen last van gehad. Het effect op rimpels is dan wel zichtbaar en je krijgt er een meer open blik door. Je brengt hem best ’s morgens en ’s avonds aan en dit van de binnenste ooghoek naar buiten toe om het effect te verbeteren.

IMG_1760

Hebben jullie tijdens de koude dagen ook nood aan een iets rijkere oogcreme of hydratatie? Laat het me weten in de comments.

Prijzen en beschikbaarheid:

  • 15ml/€85,90
  • Bij Planet Parfum of luxe parfumerie