Summer by CK fragrances

Calvin Klein Fragrances Summer Edition

Ik hou van de zomer. Ik ben dan ook één van de zovelen die vindt dat de winter deze keer veel te lang duurt!  Laat dat lentezonnetje maar komen; zijn we al een stap dichter bij de zomer!

Wat gaat er hand in hand met de zomer? Precies, zomeruitgaven van je favoriete parfums. Echte klassiekers die ook dit keer weer wat opgesmukt worden met een zomers frisse touch!

ETERNITY For Men Summer

Deze flacon en vooral wat er in zit ademt een zekere rust en sereniteit uit. Maar tegelijkertijd staat hij ook voor klasse en zelfzekerheid. Wat doet het me deugd dat de makers van dit parfum een herziening doen en het een leuke, frisse toets geven zonder de basisgeur te loochenen.  Summer edition, maar wat mij betreft kan ik hem heel het jaar door op!

Welke geurakkoorden vinden we terug in dit geurtje?

  • Top: dragon, mediterraans bergamot, oranjebloesem, natte zomer aldehyden;
  • hart: cederbladerenolie, viooltjesbladeren, mimosa, lavendelolie, zeegras;
  • basis: patchoeli, witte amber, drijfhout, muskus, ebbenhout, kasjmierhout.

ETERNITY For Men Summer eau de toilette spray 100 ml – € 55

CK One Summer – limited edition

Een klassieker, deze unisexgeur van CK, als je het mij vraagt. Ik draag hem al jaren en hij staat gewoon voor lekker en fris. Toch blijven de parfummeesters me verbazen met de regelmaat dat ze deze geur heruitvinden.

Ik kijk er al naar uit om deze te dragen tijdens de zwoele zomeravonden (hopelijk hebben we die dit jaar) na een lekkere dag vertoefd te hebben in de warme, stralende zon. Elke dag zou ik hem niet opdoen want daarvoor is hij nogal speciaal (positive kind of way). Een heel verkwikkende en frisse scent die je doet genieten van de greatest after-sun experience op een terras of lekker avondje uit. Deze geur is een én al sexieness door de aanwezigheid van houtachtige noten in combinatie met energieke frisse citrusnoten.

Gentlemen, the facts:

  • Top: watervaleffect, watermeloen, geplette bladeren, energieke citrus;
  • hart: waterlelie, komkommer, karwijzaad, watermunt;
  • basis: mos, blond hout, muskus.

CK One Summer Edition eau de toilette spray 100 ml – € 44