Mac Book Pro Cover by The KASE

IMG_1768

Je wil niet weten hoe lang ik heb zitten zoeken naar een cover voor mijn Mac Book Pro. Collega’s en familie moesten dit geruime tijd aanhoren, dit tot vervelends toe. Maar nu is er goed nieuws, want ze zijn hiervan verlost. En ik ook. 😉

Kennen jullie The KASE al? Zij bieden namelijk on -en offline (in hun winkels) de mogelijkheid om je hoesjes van je smartphone tot Mac Book te personaliseren. Ze hebben zelfs een heel gamma eigen creaties waaruit je naar hartelust kan kiezen. Wil je toch iets orgineler? Dan kan je je eigen foto of creatie uploaden en klaar is kees.

IMG_1764

Ik koos voor een persoonlijke foto van mijn hond, Toulouse. Het is een redelijk tijdloze foto met, hoe kan het ook anders, de zee op de achtergrond.

Je kan niet geloven hoe ik in de wolken was wanneer ik eergisteren mijn cover in het filiaal te Wijnegem mocht gaan afhalen. Het was een toffe ontmoeting en een vriendelijk onthaal met een beetje uitleg over hoe een gepersonaliseerde cover tot “leven” komt.

IMG_1762

Onder het motto, geef nog wat origineels met de feestdagen kan dit zeker tellen! Bezoek zeker eens hun website want ze hebben trouwens veel meer dan alleen leuke hoesjes. Hun accessoires gaan van screen protectors tot luidsprekers in de meest originele uitvoeringen.

kasemcbkprcvr

Wat vinden jullie van dit gegeven? Vinden jullie mijn creatie geslaagd? Ik kijk uit naar jullie reacties in de comments.

Info en beschikbaarheid: