Philosophy Triple Acid Brightening Peel

Philosophy Triple Acid Brightening Peel Pads

Dat ik volledig weg ben van Philosophy, wisten jullie al.  Het merk doet dan ook wat het belooft en dat vind ik als ‘argeloze’ consument dan weer fijn.   Wat ik ook fijn vind, is om steeds stralend voor de dag te komen.  Een verzorgd en fris gelaat hoort daar gewoon bij.  Heb ik even geluk dat Philosophy twee producten in hun assortiment heeft die me daar wat bij kunnen helpen.  De Micro Delivery Peel (waar Bjorn al een review over schreef: klik hier) en de Micro Delivery Triple-Acid brightening Peel.

Ik heb een betrekkelijk gevoelige huid.  Er met eender wat op zitten is dus geen optie.  De Micro Delivery Peel werd mij door Maree van Philosophy afgeraden.  Iets té heavy voor mijn huid.  Maar de peel pads zouden me wel kunnen helpen.  Jaja, je leest het goed: een peeling onder de vorm van een pad.  Origineel, niet?!

Oké, maar wat is het nu?

Het zijn 12 apart verpakte chemische peeling pads die doordrenkt zijn met chemische werkstoffen zoals fruitzuren.  De technische werking ga ik je besparen maar kort gezegd: het komt erop neer dat deze stoffen een gunstig effect hebben op je huid. 

Makkelijk in gebruik!

Elke dag hoef je deze pads niet te gebruiken; één keer in de week volstaat.  En veel tijd heb je er ook niet voor nodig.  Vijf minuutjes volstaan voor een voortreffelijk resultaat. Afhankelijk van het type huid dat je hebt, kan je kiezen voor volgende applicatie:

  • Gewone huid:  wrijf met de pad over je gezicht en hals.  De vrijgekomen stoffen laat je een volledige nacht inwerken.  ’s Morgens reinig je dan gewoon je hals en gelaat en breng je je moisturizer aan;
  • gevoelige huid: volg dezelfde stappen, maar laat de stoffen slechts een drietal minuten inwerken.  Reinig daarna je gezicht en hals en breng je moisturizer aan.  Op die manier bruskeer je je huid niet.

De handige verpakking is ook ideaal voor op vakantie.  Hoef je niet te zeulen met flesjes en tubes en eens je de pads hebt gebruikt, gooi je ze gewoon weg! Lekker makkelijk!

Resulaat?

De peeling zorgt ervoor dat je een frisse, egale huidskleur krijgt.  Na een aantal behandelingen vervagen pigmentvlekken en wordt de huid glad en zacht.  En er is meer: kleine wondjes ten gevolge van acné en lichte scheerwondjes worden er ook vervaagd.

Waar te koop?

De pads zijn exclusief te koop bij Ici Paris XL. Een doosje met 12 pads kost ongeveer € 70.