Frosted Plum by The Body Shop

IMG_1770

Je zag deze lijn vast al op andere blogs verschijnen. Waarom nu pas bij mij? Ik doe het liever als de grote storm even gaat liggen. Zo is er nog eens wat “nieuws” om te lezen maar ben ik toch nog net op tijd voor een last minuten cadeautip. The Body Shop en kerst zijn volgens mij veel meer dan gewoon maar “twee handen op één buik”.

IMG_1777

IMG_1778

Elk jaar opnieuw slagen ze erin om de sfeer van kerst te stoppen in hun producten en telkens met een andere geurtoets. Zalig toch? Ik herinner me de Glazed Apple reeks van twee jaar terug. Echt een een supergevoel had ik toen en nu weer. Is het een typisch mannelijke geur? Nee, een typisch vrouwelijke geur? Misschien? Of toch niet. Het is een echte kerstgeur.

IMG_1784

Het is een volledig gamma van een voedende lippenbalsem tot een “sparkly” shimmering mist. Je kan het zo gek niet bedenken.

Waardoor is die geur nu net zo uniek? De subtiele mix van  van rijpe pruimen, magnolia en pioenrozen brengen deze Frosted Plum reeks tot leven. Kortom een geur waar je instant vrolijk van wordt en de spirit van kerst ten volle kan ervaren door eens simpel eraan te snuffelen. Hij is wat zoet, fruitig en doet je watertanden om de kerstmarkten gaan af te schuimen en heel de dag door kerstliedjes te gaan zingen. 😉 #beetjeoverdrijven

IMG_1773

De shimmering spray is ideaal voor iemand die graag wil schitteren maar niet te overdreven en tegelijkertijd wil genieten van de unieke geur van Frosted Plum. Je krijgt hetzelfde effect met de shimmering lotion, maar indien je beiden zal gebruiken zal dit alleen maar intenser worden, ga ervoor!

IMG_1776

IMG_1774

Mijn favorietje is de scrub die geen te grove korrel bevat. Een milde ervaring die je echt doet genieten onder de douche. Ik heb hem al een paar keer gebruikt en de geur blijft echt lekker lang nahangen. Wel op een heel mild manier, maar er zijn genoeg middelen om hem intenser te maken.

IMG_1779

IMG_1783

Een lippenbalsem mag niet ontbreken in het gamma. Als is het maar om die geweldige smaak en geur te ervaren. Net zoals alle andere lippenbalsems voeden ze de lippen en geven ze een zachte glans.

IMG_1788

Mijn grootste favoriet samen met de Bad Fizzers is de geurkaars. Als trouwe fan van geurkaarsen mocht dit exemplaartje niet ontbreken. Ze ruikt zo lekker dat ze maar meteen in gebruik moest worden genomen. De geur komt voldoende vrij tijdens en na het branden. De geurkaars maakt hier thuis het kerstplaatje compleet. Thank you The Body Shop, om weeral een prachtige lijn af te leveren. Ik kijk al reikhalzend uit naar de volgende editie.

Je ziet hier natuurlijk alle producten afzonderlijk maar er bestaan natuurlijk ook geschenk – geschenkboxen aan leuke prijsjes. Ga zeker eens kijken en snuffelen in je dichtsbijzijnde filiaal. Je zal je het je niet beklagen.

Toch zet ik onderaan even alle producten op een rijtje voor jullie zodat jullie een beeld hebben wat jullie allemaal kunnen terugvinden in jouw lokale Body Shop filiaal.

Wat vinden jullie? Ik ben alvast trouwe fan van Frosted Plum. Jij ook zo een geur waarvan helemaal in wolken bent tijdens de feestdagen? Laat het me weten in de comments.

Prijzen en beschikbaarheid:

  • Bath Fizzers: 10x30gr/€15
  • Body Butter: 200ml/€16
  • Lip Balm: 20ml/€5
  • Shimmer Lotion: 250ml/€10
  • Soap: 100gr/€3,50
  • Sugar Scrub: 250ml/€18
  • Hand Crème: 30ml/€5,50
  • Shower Gel: 250ml/€7
  • Candle: €15
  • Shimmer Spray: 100ml/€12